Nordic Naturals

Nordic Naturals - Kosttilskud til for dig

Ofte bliver vi påmindet, hvor vigtigt det er for kroppen, at vi inddrager fisk i vores måltider i løbet af ugen, men mange bryder sig ikke om smagen af fisk, og andre får blot ikke fisken med i indkøbskurven – derfor kan det være en god ide at tage kosttilskud i form af en god fiskeolie eller kapsel. 

Nordic Naturals har netop udarbejdet en kvalitetsbetonet og veldokumenteret fiskeolie, så din krop kan få det, den har brug for. Nordic Naturals blev til i 1995, da grundlæggeren Joar Opheim ønskede at berige verdens befolkning – børn som voksne – med den rene og omega-rige torskeleverolie.

Ved at tage det daglige tilskud af fiskeolie fra Nordic Naturals får du alt det fra fisken, du behøver! Med et par kapsler eller en tsk. af de flydende fiskeolier fra Nordic Naturals, er dit daglige behov for Omega-3 dækket, og du kan nyde af dets goder, helt uden at spise de anbefalede 300 gram fisk om ugen.

Visioner om optimal sundhed og kosttilskud i højeste kvalitet

Nordic Naturals mission er at tilbyde rene og velsmagende fiskeolieprodukter som fremmer både helse og velvære. For at nå målet har de arbejdet med moderne forskning, videnskab og uddannelse, så kravene til kvalitet aldrig svigter. 

Omega-3 fiskeolien fra Nordic Naturals stammer fra fede fisk som eksempelvis sardiner, torskelever og ansjoser. Der er således brugt de bedste råvarer, og olien er ydermere fremstillet under beskyttede forhold, som lever op til de strenge krav til produktionen. Fiskeolierne fra Nordic Naturals er herfor af højeste kvalitet, yderst rene og indeholder ingen tungmetaller eller andre skadelige stoffer.

Bevidsthed om miljøet

Til trods for at brandets primære mål er at forbedre din livskvalitet med deres kosttilskud, finder de det mindst lige så vigtigt at have en respekt og bevidsthed om miljøet. Nordic Naturals går højt op i kollektivt ansvar, og ønsker derfor at måden, de påvirker alt fra miljø til kunder og ansatte, er med til at skabe et bedre samfund og renere miljø. 

Alle deres produkter er altså bæredygtige og overholder desuden kriterier som:

  • Der bliver ikke overfisket.
  • Fiskemetoderne reducerer belastningen af økosystemerne ved at fiskene bl.a. er fanget bæredygtigt.
  • De bruger kun fisk, der indeholder et lavt niveau af toksiner og kvivksølv.
  • Alle lovgivninger indenfor produktionen og fiskeriet overholdes.

Ydermere er fabrikkens energiforbrug dækket af et biobrændstof, som er et biprodukt af fremstillingsprocessen.
Bevidstheden om miljøet er nyttig for en bedre fremtid for hele verdens befolkning. Produkterne bidrager således til at fremme levestandarden på flere plan.

Hvorfor tage kosttilskud med fiskeolie?

Det er ikke længere nogen nyhed, at fiskeolie med bl.a. omega-3-fedtsyrer er godt for helbredet. Flere undersøgelser har slået fast at fedtstofferne EPA og DHA, der stammer fra fiskeolien, er essentielle fedtstoffer for kroppen, men de indtages kun gennem eksterne kilder såsom koldtvandsfisk eller hørfrø, og det er derfor vigtigt, såfremt vi ønsker at bidrage til optimal sundhed og cellefunktion m.m. i kroppen, at vi inddrager disse i vores kostvaner. 

Med Nordic Naturals kosttilskud får du netop disse vigtige stoffer – endda på en let optagelig form.
Ønsker du derfor at bidrage til noget som; normal funktion af hjertet, opretholdelsen af godt syn og hjernefunktion, så er fiskeolie fra Nordic Naturals til for dig!

Nordic Natural kosttilskud tilbyder:

  • Produkter, der ikke har en smag/eftersmag af fisk. Nogle er endda tilsat smag, så alle kan være med!
  • Omega-3 piller til børn.
  • Tyggekapsler omega-3 kapsler med smag.
  • Flydende arktisk torskeleverolie med citron, appelsin eller neutral smag.
  • Flydende komplet omega.
  • Højkoncentreret flydende omega-3, samt produkter tilsat D-vitamin.

Nordic Naturals kan forhandles her hos Med24.dk til skarpe priser og gode tilbud. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et kvalitets- og miljøbevidst brand, der ud fra moderne viden og skarp forskning kan tilbyde dig et kosttilskud, der kan bidrage til en bedre version af dig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.