Blueiron

Læs mere om Blueiron lige her:

2 Produkt(er)

Blueiron Flydende Jern - et helt unikt vegansk jernprodukt med god smag fra Nordic blåbærsaft

Blueiron indeholder mikroindkapslet jern, som gør at det først opløses når kroppens pH-værdi er neutral, og dermed også er skånsomt for maven. Først efter at molekylet har passeret maven, frigives jernet i tyndtarmen, hvis det er nødvendigt. Kroppen optager kun det den har brug for, dermed INGEN risiko for jernforgiftning.

  • BlueIron Flydende Jern er særligt velegnet til indtagelse af vegetar, veganer, under graviditet eller personer som er i underskud af jern
  • Blueiron indenholder mikroinkapslet jern, som gør det først opløses når kroppens pH-værdi er neutral. Først efter molekylet har passeret maven frigives jernet i tyndtarmen, hvis det er nødvendigt
  • Kroppen optager kun det den har brug for, derfor ingen risiko for jernforgiftning
  • Skånsom mod maven
  • God smag fra Nordic blåbær saft
  • Kan tages når som helst i løbet af dagen, også på en fuld mave
  • Ingen tilsat sukker, kun det naturlige fra blåbær
  • BlueIron er allerede oxideret og har derfor ikke brug for yderligere C-vitamin
  • Jern hjælper immunsystemet, og reducerer træthed
  • BlueIron er vegansk

Blueiron Gravid Flydende Jern

Det første jernprodukt på det danske mærkede som er særlig sammensat til gravide kvinder, med passende niveauer af jern og C- vitamin.

Blueiron jern er sikkert, da både mor og barn modtager præcis den mængde, de behøver, og IKKE mere. Blueiron indeholder mikroindkapslet jern, som gør det først opløses når kroppens pH-værdi er neutral, og derved også skånsom for maven. Først efter at molekylet har passeret maven, frigives jernet i tyndtarmen, hvis det er nødvendigt. Kroppen optager kun det den har brug for, derved ingen risiko for jernforgiftning ved Blueiron gravid.

Hvad adskiller Blueiron fra andre jernprodukter?

Jernet i Blueiron er indkapslet i mikrokapsler, som består af carbon. Mikrokapslen opløses først når kroppens ph-værdi er neutral, dvs at jernet først frigives i tyndtarmen hvor det er nødvendigt. Så i forhold til andre jernprodukter, kan Blueiron indtages på fuld mave, ja endda sammen med mælk (calciumm) da dette ingen betydning har for optagelsen af jernet.

Blueiron er ved hjælp af hydrogen blevet oxideret. Dvs. at jernet ikke længere er Fe2, men nu er blevet til Fe3. Når jern er Fe3 absorberes det på en så kontrolleret måde, at kroppen kun optager det den har brug for, og der vil derfor ingen risiko være for jernforgiftning. Almindeligt jern (Fe2) absorberes både aktivt, men også passivt. Det er når den absorbers passivt, at der er mulighed for at få for meget jern i kroppen og derved forgiftninger mm. Blueiron absorberes kun aktivt da det er Fe3 jern, og når jernreserverne er fyldt op, bliver der fra leveren af frigivet hepcidin. Hepcidin er et hormon som blokerer optagelse af aktivt jern, hvorefter resten udskilles.

LD50 (indikator for stoffets giftighed) er ved almindeligt jern (Fe2) på 400 mg. Blueiron som er Fe3 jern har en LD50 på 2400 mg, det betyder at sikkerhedsprofilen for Blueiron er langt bedre. Blueiron 330 ml Orginal indeholder, 550 mg elementært jern i en flaske, så man kan næsten drikke 5 flasker før man kommer op på de 2400 mg.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.