Berthelsen Naturprodukter

Berthelsen Naturprodukter ® ejes og markedsføres af Dansk Farmaceutisk Industri A/S, som er en dansk familieejet virksomhed, grundlagt i 1977 af farmaceut Jørgen Pedersen. Firmaet drives i dag af 2. og 3. generation af familien.

Med 40 års erfaring, er Berthelsen Naturprodukter® et af de ældste danske mærker med kvalitetskosttilskud. Serien har et bredt sortiment af vitaminer og mineraler, og benytter vitamin- & mineralkilder med høj biotilgængelighed. Berthelsen Naturprodukter® søger altid at benytte så få hjælpestoffer som muligt. Det gør tabletterne mindre og derfor mere synkevenlige, men man sparer også miljøet for overflødig emballage. Det er også af hensyn til miljøet, at Berthelsen Naturprodukter ikke benytter sig af alu-folie eller overflødig pap-emballage.

Alle veganske varianter er desuden markeret med ”Vegan”-logo, så man nemt kan finde dem, og de arbejder hele tiden på at lave flere veganske produkter. Berthelsen Naturprodukter® udvikler og opdaterer hele tiden produkter, da de altid henholder sig til nyeste lovgivning og forskning på kosttilskudsområdet.

Serien indeholder bl.a. Magnesium som vedligeholder muskelfunktionen, MultiSport® som er et komplet vitamin & mineral tilskud til sportsfolk & motionister og Scanalka® som indeholder hele 12 mineraler og 72 spormineraler.

Berthelsen Naturprodukter® har netop også fået en underserie, ved navn Berthelsen Beauty Products. Berthelsen Beauty Products indeholder beauty tilskud, herunder Silky Beauty® – Skin Perfection, som blev nomineret til Danish Beauty Awards 2017 for de gode egenskaber til at vedligeholde hudcellernes DNA og smidighed. Berthelsen Beauty Products indeholder også klassikere som Silica Extra, til hår og negle, samt BetaFactor – Perfect Tan, som beskytter huden mod oxidativt stress og som anbefales inden solbadning.

Fordele ved Berthelsen Naturprodukter:

  • Bredt sortiment af vitaminer, mineraler og urter
  • Organiske mineraler med høj biotilgængelighed
  • Alle produkterne er fri for laktose, gær, sukker, gluten og konserveringsmidler.
  • Alle produkter ajourføres løbende, i henhold til nyeste viden og teknologi.
  • Alle produkter er produceret under følgende internationale standarder: GMP (Good Manufacturing Practice) og o HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point).
  • Ingen overflødige hjælpestoffer
  • Ingen overflødig emballage

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?