Berthelsen (DFI)

Berthelsen Naturprodukter

Berthelsen Naturprodukter ® ejes og markedsføres af Dansk Farmaceutisk Industri A/S, som er en dansk familieejet virksomhed, grundlagt i 1977 af farmaceut Jørgen Pedersen. Firmaet drives i dag af 2. og 3. generation af familien.

Med 40 års erfaring, er Berthelsen Naturprodukter® et af de ældste danske mærker med kvalitetskosttilskud. Serien har et bredt sortiment af vitaminer og mineraler, og benytter vitamin- & mineralkilder med høj biotilgængelighed. Berthelsen Naturprodukter® søger altid at benytte så få hjælpestoffer som muligt. Det gør tabletterne mindre og derfor mere synkevenlige, men man sparer også miljøet for overflødig emballage. Det er også af hensyn til miljøet, at Berthelsen Naturprodukter ikke benytter sig af alu-folie eller overflødig pap-emballage.

Alle veganske varianter er desuden markeret med ”Vegan”-logo, så man nemt kan finde dem, og vi arbejder hele tiden på at lave flere veganske produkter. Berthelsen Naturprodukter® udvikler og opdatere hele tiden produkter, da vi altid henholder os til nyeste lovgivning og forskning på kosttilskudsområdet.

Serien indeholder bl.a. Magnesium som vedligeholder muskelfunktionen, MultiSport® som er et komplet vitamin & mineral tilskud til sportsfolk & motionister og Scanalka® som indeholder hele 12 mineraler og 72 spormineraler.

Berthelsen Naturprodukter® har netop også fået en underserie, ved navn Berthelsen Beauty Products. Berthelsen Beauty Products indeholder vores beauty produkter, herunder den nye Silky Beauty® – Skin Perfection, som blev nomineret til Danish Beauty Awards 2017 for de gode egenskaber til at vedligeholde hudcellernes DNA og smidighed. Berthelsen Beauty Products indeholder også klassikere som Silica Extra, til hår og negle, samt BetaFactor – Perfect Tan, som beskytter huden mod oxidativt stress og som anbefales inden soldyrkning.

Fordele ved Berthelsen Naturprodukter:

  • Alle produkter er veganske
  • Alle produkterne er fri for laktose, gær, sukker, gluten og konserveringsmidler.
  • Alle produkter er produceret under følgende internationale standarder: GMP (Good Manufacturing Practice) og o HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point).
  • Alle produkter ajourføres løbende, i henhold til nyeste viden og teknologi.
Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.