Solpleje- og beskyttelse til alle hudtyper fra Avène

Det er meget vigtigt at bruge solfaktor, når du skal være ude i solens skarpe stråler. Avène har udviklet solbeskyttelse til at opfylde dine behov. Læs mere om Avène solcreme her!

9 Produkt(er)

Avène solcreme - Effektiv og beskyttende

Avènes hudpleje er altid af den højeste kvalitet - og solcremerne er ingen undtagelse. Solcreme fra Avène dækker både sart og meget sensitiv huds behov, og serien indeholder solcremer, som er specielt fremstillet til helt specifikke hudtyper. 

Deres solcremer, sprays og emulsioner har SPF-faktorer fra 20 helt op til 50+, så din hud får den pleje og beskyttelse den har brug for, i solens stærke stråler. Alle indeholder solfiltre, som så vidt muligt virker beskyttende over for UVA- og UVB-stråler, samtidig med at virke plejende på huden. Produkterne er tilmed tilsat Avènes helt særlige terminal-kildevand, som giver et ekstra skud pleje og næring. 

I serien fås solcremer til dig, der ikke er vild med tunge og fedtede cremer, til dig, der dyrker meget udendørs sport, til børn samt til dig, der ønsker en anti-aging effekt. Hele solplejen er formuleret til følsom hud, og kan anvendes af absolut alle. Se det store udvalg af solcreme fra Avène lige her.

I sortimentet af Avène solcreme finder du både solcreme til børn, stick, solspray og separat solcreme til ansigtet.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.