Solpleje- og beskyttelse til alle hudtyper fra Avène

Effektive solpleje-produkter fra Avène

Avènes produkter er altid af den højeste kvalitet - og solcremerne er ingen undtagelse. Solcreme-linjen dækker både sensitiv og meget sensitiv huds behov, og serien indeholder produkter, der er specielt fremstillet til helt specifikke hudtyper. 

Deres solcremer, sprays og emulsioner har SPF-faktorer fra 30 helt op til 50+, så din hud får den pleje og beskyttelse den har brug for, i solens stærke stråler. Alle indeholder de solfiltre, som så vidt muligt virker beskyttende over for UVA- og UVB-stråler, samtidig med at virke plejende på huden. Produkterne er tilmed tilsat Avènes helt særlige terminal-kildevand, som giver et ekstra skud pleje og næring. 

I serien fås produkter til dig, der ikke er vild med tunge og fedtede solcremer, til dig, der dyrker meget udendørs sport, til børn samt til dig, der ønsker en anti-aging effekt. Alle produkterne er formuleret til følsom hud, og kan anvendes af absolut alle. Se det store udvalg af solbeskyttelse fra Avène lige her hos Med24.dk! 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?