Zendium

Se det store udvalg af tandbørster og tandpasta fra Zendium. Det banebrydende mærke hjælper din mund med at beskytte sig selv mod uønskede bakterier, så du kan passe godt på dine tænder og dit tandkød. Bliv klogere på fordelene ved Zendium her! 

Alt om Zendium | Ingredienser i Zendium | Hvad er den bedste tandpasta? | Zendium Tandbørster

14 Produkt(er)

Zendium - tandbørster og tandpasta af høj kvalitet

Mange af de produkter, vi har stående på badeværelset, kender vi måske ikke historien bag. For hvad er Zendium og hvem opfandt det egentlig? Zendiums historie er flere årtier lang og begyndte med den hollandske Dr. Henks opdagelse af noget ganske særligt i munden. 

Han fandt nemlig ud af, at munden beskytter sig selv helt naturligt med et system af enzymer og proteiner, som afbalancerer bakterierne. Dette kaldes for det orale mikrobiom. Med udgangspunkt i dette system skabte han Zendium for at beskytte systemet og samarbejde med bakterierne i stedet for at bekæmpe dem. 

Pas godt på dine tænder med Zendium Tandpasta

I dag kan det være svært at gennemskue hvilken tandpasta, der virkelig er den bedste og som anbefales af tandlæger. Zendium Tandpasta er baseret på ikke mindre end 34 forskers kliniske studier, der har vist, at Zendium virker. Zendium Tandpasta booster nemlig gode bakterier, forbedrer tandkødssundheden og er blid ved det bløde væv. 

I din mund finder du samme antal bakterier, som der findes stjerner i galaksen. Med andre ord lever der utroligt mange bakterier i din mund, som arbejder sammen for at passe på dig. Derfor bruger Zendium Pasta kun et mildt skummemiddel fremfor den barske ingrediens SLS, der kan irritere tandkød og de indre kinder. 

En tandpasta skal ifølge Zendium være mild nok til, at den arbejder sammen med din munds naturlige system men også så effektiv, at den renser dine tænder. Huller i tænderne, paradentose og andre problemer i munden kan komme af f.eks. livsstil, graviditet, aldring og helbredsproblemer. Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på tandpleje, så dine tænder holder hele livet. Det kan være dyrt at have dårlige tænder, men det kan også tære på selvtilliden, da dit smil er noget af det første, folk lægger mærke til. 


Hvad indeholder Zendium Tandpasta?

Ingredienslisten på en tandpasta kan være lang og uforståelig, hvorfor nogle bliver skræmt over de mærkelige navne. Zendiums tandpastaer indeholder en lang række aktive ingredienser, som hjælper det orale mikrobiom. 

Blandt ingredienserne finder du flere naturlige enzymer, som booster de gode bakterier i munden, ligesom tandpastaen også indeholder forskellige proteiner, der naturligt findes i menneskets spyt. 

Natriumfluorid, også kendt som sodium fluoride eller bare fluor, er også en vigtig ingrediens i tandpasta. Fluor i tandpasta hjælper nemlig med at beskytte emaljen, så du kan forebygge huller i tænderne. I Zendium Tandpasta anvendes der den mængde fluor, som anbefales af tandlæger. 


Hvilken Zendium tandpasta er bedst?

Er du i tvivl om, hvilken Zendium Tandpasta, du skal vælge? Bliv klogere på de mest populære varianter her! 

Zendium Classic Tandpasta

Den klassiske, blå Zendium Tandpasta er et must-have! Den milde formel styrker mundens naturlige forsvar og reducerer risikoen for huller i tænderne. Denne Zendium Tandpasta er desuden Svanemærket og har en dejlig, mild smag af pebermynte. 

Zendium Emalje Protect Tandpasta

Beskyt dine tænder mod syreskader på tandoverfladen med Zendium Emalje Protect. Indholdet af colostrum og casein hjælper med at modvirke syreskader, som kan opstå ved indtagelse af syreholdig mad og læskedrikke. Zendium tandpastaen indeholder desuden det maksimale fluorindhold på 1450pmm fluor, så risikoen for caries mindskes. 

Zendium Fresh+White Tandpasta

Den dobbeltvirkende tandpasta både renser, beskytter dine tænder og forebygger dårlig ånde. Det ekstra milde slibemiddel rengør skånsomt dine tænder, så mængden af dårligt lugtende bakterier reduceres og huller i tænderne forebygges. Den grønne Zendium tandpasta har en forfriskende smag af pebermynte, som giver dig en frisk og god ånde. 

Zendium Sensitive

Har du problemer med isninger i tænderne? Zendium Sensitive er særligt udviklet til at styrke mundens eget forsvar og lindre isninger. Den milde formel gør den dermed velegnet til dig med en sensitiv mund og blottede tandhalse. 

Zendium Børnetandpasta

Ofte er børns smagsløg mere følsomme og de kan derfor nemt blive overvældet af en stærkt smagende tandpasta. Du finder derfor milde tandpastaer til hhv. børn mellem 0 og 4 år samt en variant for bør fra 4 år og opefter hos Zendium. Zendium Tandbørster til hele familien

I sortimentet fra Zendium finder du også tandbørster til hele familien. Til små børn mellem 0 og 5 år finder du en blid og effektiv tandbørste med et gummibelagt børstehoved og medium bløde, afrundede børstehår. Til større børn finder du en børnetandbørste, som er designet til mælketænder og blivende tænder. 

Når det gælder voksne, tilbyder Zendium også flere tandbørster. Uanset om du er til et blødt eller medium hårdt børstehoved, finder du den rette tandbørste hos Zendium. Det smalle børstehoved gør det nemt at børste bagerst i munden, så kindtændernes holdes rene. 


Køb Zendium hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du altid finde Zendium til billige priser, ligesom vi også har løbende tilbud på Zendium. Du finder både Zendium Mundskyl, tandpasta og tandbørster her! Hos Med24.dk har du altid mulighed for at opnå gratis fragt, ligesom vi altid har hurtig levering.  

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.