UniKalk

Læs mere om UniKalk her.

14 Produkt(er)

UniKalk - Dine knogler – dit liv

Dit skelet er levende og skal passes ligesom sener og muskler. Med UniKalk kan du få lige præcis dét kalktilskud, der passer til dit behov og dit liv. Du kan dermed tage hånd om dine knogler, så du kan leve det liv, du ønsker – nu og i fremtiden. Fortsæt med at sætte dig nye mål, og bliv ved med at føle dig fri og glad i egen krop.

UniKalk er kalkprodukter lavet af råvarer af høj kvalitet, og i det brede sortiment kan du altid finde en UniKalk-variant, som passer til netop dit liv og dine behov.

Kalk er nødvendigt for at vedligeholde normale knogler. Nedenfor finder du en oversigt med de forskellige varianter fra UniKalk.


Varianter

UniKalk Forte anbefales til dig, der får noget, men ikke nok, kalk gennem din kost, og som herudover har et behov for et højt tilskud af D-vitamin. Det kan for eksempel være plejehjemsbeboere, småtspisende, eller hvis du får binyrebarkhormon eller anden medicin, som øger calciumudskillelsen.
UniKalk Forte indeholder 400 mg calcium og 19 µg vitamin D (D3) pr. tablet. Kan indtages af voksne og børn over 11 år.
UniKalk Forte fås også som tyggetablet med frisk citrussmag.


UniKalk 38 ug anbefales til dig, som får noget, men ikke nok kalk gennem kosten, og som herudover har behov for et ekstra højt tilskud af D-vitamin. I forhold til UniKalk Forte indeholder UniKalk 38 ug således dobbelt dosis D-vitamin.
Unikalk 38 ug indeholder 400 mg calcium og 38 µg vitamin D (D3) pr. tablet, og er til voksne og børn over 11 år.


UniKalk Forte K2 har samme indhold som UniKalk Forte, men er tilsat 37,5 µg vitamin K2. K-vitamin bidrager til en normal størkning af blodet og til at vedligeholde normale knogler. 
UniKalk Forte K2 indeholder 400 mg calcium, 19 µg vitamin D (D3) og 37,5 µg vitamin K2 pr. tablet. Kan indtages af voksne og børn over 11 år.


UniKalk Silver anbefales til dig, som får en del, men ikke nok kalk gennem din daglige kost, og som samtidigt har behov for et tilskud af D-vitamin.
UniKalk Silver indeholder 400 mg calcium og 10 µg vitamin D (D3) pr. tablet, og er til voksne og børn over 11 år.
UniKalk Silver fås også som tyggetablet med frisk citrussmag.


UniKalk Plus er til dig, der ikke får tilstrækkeligt med kalk gennem din almindelige kost og som har brug for et mindre tilskud D-vitamin.
UniKalk Plus indeholder 400 mg calcium og 5 µg vitamin D (D3) pr. tablet, og kan indtages af voksne og børn over 11 år.


UniKalk Basic er uden D-vitamin og er dermed kalktabletten til dig, der kun har behov for et ekstra tilskud kalk. Tilskuddet er vegansk.
Indeholder 400 mg calcium pr. tablet, og er til voksne og børn over 11 år.


UniKalk Extra indeholder, udover calcium (300 mg) og vitamin D (10µg), også 77,6 mg magnesium pr. tablet. Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler. Anbefales til dig, som ikke spiser varieret nok. Ældre, som er småtspisende, kan for eksempel have svært ved at få nok magnesium gennem kosten.
Til voksne og børn over 11 år.


UniKalk Kids er en tyggetablet til børn fra 3 år. Den indeholder 400 mg calcium og 5 µg vitamin D (D3) pr. tablet. Kalk og D-vitamin er nødvendigt for børns normale vækst og knogleudvikling, og derfor kan UniKalk Kids anbefales til børn og unge, som ikke altid får en tilstrækkeligt varieret kost. Tyggetabletterne smager skønt af jordbær/hindbærsmag.


Hvem kan have gavn af et dagligt calciumtilskud?

  • Personer over 70 år, i plejebolig og hjemmepleje (uanset alder) samt personer i øget risiko for knogleskørhed (uanset alder): 800-1000 mg calcium dagligt
  • Gravide og ammende: 500 mg calcium dagligt i hele graviditeten, hvis de ikke drikker mælk eller spiser mælkeprodukter
  • Børn, som har allergi over for mælk: Til og med 9 år: 500 mg calcium dagligt. Over 10 år: 750 mg calcium dagligt

Kalk og D-vitamin

D-vitamin bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af kalk. Derfor indeholder de fleste af UniKalks varianter både calcium og D-vitamin. 


Anbefalinger for tilskud af D-vitamin:

Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle voksne og børn fra 4 år tager et tilskud af 5-10 µg D-vitamin i vinterhalvåret fra oktober til april. Er du 70 år og opefter, anbefaler Fødevarestyrelsen et dagligt indtag på 20 µg D-vitamin hele året. Gravide, børn og voksne med mørk hud, børn og voksne, som bærer en tildækkende påklædning om sommeren, og personer, som ikke kommer udendørs til daglig, eller som undgår sollys anbefales at tage et tilskud af 10 µg D-vitamin dagligt hele året rundt.


Tag dit kalktilskud i forbindelse med et måltid

Det er bedst at tage dit daglige kalktilskud i forbindelse med et måltid. Det skyldes, at calciumcarbonat, som UniKalk indeholder, kræver tilstedeværelse af syre for at blive opløst. Et almindeligt måltid – det kan også blot være et mindre måltid – sikrer et så tilpas surt miljø, at calciumcarbonat kan optages. Derudover er der i mange af UniKalks produkter tilsat D-vitamin, da D-vitamin medvirker til en normal optagelse og udnyttelse af calcium. D-vitamin optages bedst via fedtet i kosten, idet det er et fedtopløseligt vitamin. Derfor er det mest optimalt at indtage Unikalk sammen med et måltid.


Køb UniKalk hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi flere produktvarianter fra UniKalk. Køb i dag - hurtigt og nemt!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.