UniKalk

Læs mere om UniKalk her.

UniKalk

UniKalk er kalkprodukter, hvor kalktabletterne er lavet af de bedste råvarer på markedet. Kalktabletter er således ikke bare en og samme ting. Der kan være stor forskel på optageligheden af kalken afhængig af råvaren og sammensætningen. UniKalk findes i forskellige indtagelsesformer, herunder som tyggetablet og almindelige, men delelige, slugetabletter. Nedenfor har vi lavet oversigt over de forskellige varianter.


Varianter

UniKalk Forte anbefales til personer som får nogen, men ikke nok, kalk gennem den almindelige kost og som herudover har et behov for et højt tilskud af D-vitamin. Det kan for eksempel være plejehjemsbeboere, småtspisende, mørklødede, tildækkede eller personer, som får binyrebarkhormon eller anden medicin, som øger calciumudskillelsen.
UniKalk Forte indeholder 400 mg calcium og 19 µg vitamin D (D3) pr. tablet og er til voksne og børn over 11 år.
UniKalk Forte fås også som tyggetablet med frisk citrussmag.

UniKalk Mega anbefales også til personer som får nogen, men ikke nok, kalk gennem den almindelige kost og som herudover har et behov for et ekstra højt tilskud af D-vitamin. I forhold til UniKalk Forte indeholder UniKalk Mega således dobbelt dosis D-vitamin.
Unikalk Mega indeholder 400 mg calcium og 38 µg vitamin D (D3) pr. tablet og er til voksne og børn over 11 år. 

UniKalk Forte K2 har samme indhold som UniKalk Forte, men er tilsat 37,5 µg vitamin K2. K-vitamin bidrager til en normal størkning af blodet og til at vedligeholde normale knogler. UniKalk Forte K2 indeholder 400 mg calcium, 19 µg vitamin D (D3) og 37,5 µg vitamin K2 pr. tablet og er til voksne og børn over 11 år. 

UniKalk Silver anbefales til personer, som får en del, men ikke nok, kalk gennem kosten og som samtidigt har behov for et tilskud af D-vitamin. UniKalk Silver indeholder 400 mg calcium og 10 µg vitamin D (D3) pr. tablet og er til voksne og børn over 11 år.
UniKalk Silver fås også som tyggetablet med frisk citrussmag.

UniKalk Plus er til personer, som ikke får tilstrækkeligt med kalk gennem den almindelige kost og har brug for et mindre tilskud D-vitamin. UniKalk Plus indeholder således 400 mg calcium og 5 µg vitamin D (D3) pr. tablet og er til voksne og børn over 11 år. 

UniKalk Basic er uden D-vitamin og er dermed kalktabletterne til dig, der kun har behov for et ekstra tilskud kalk. Indeholder 400 mg calcium pr. tablet og er voksne og børn over 11 år.

UniKalk Extra indeholder, ud over calcium (300 mcg) og vitamin-D (10µg), også 77,6 mg magnesium. Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler. Anbefales til personer, som ikke spiser en varieret og sund kost. Ældre, som er småtspisende, kan for eksempel have svært ved at få nok magnesium gennem kosten. Til voksne og børn over 11 år.

UniKalk Kids er en tyggetablet til børn, som indeholder 400 mg calcium og 5 µg vitamin D (D3). Kalk og D-vitamin er nødvendige for børns normale vækst og knogleudvikling og derfor kan UniKalk Kids anbefales til børn og unge, som ikke altid får en tilstrækkeligt varieret kost. Tyggetabletterne er tilsat jordbær/hindbærsmag.


Hvem har særlig gavn af et dagligt calciumtilskud?

  • Børn og unge i voksealderen
  • Mælkeallergikere (Unikalk er fri for laktose)
  • Personer med spinkel kropsbygning
  • Kvinder i overgangsalderen
  • Personer over 60 år
  • Personer, der får medicin, som forårsager høj calciumudskillelse

Bivirkninger ved UniKalk?

Der er ikke nogen særlige, kendte bivirkninger ved UniKalk, men produkterne bør kun anvendes af gravide eller børn under 11 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.


Køb UniKalk hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi flere produktvarianter fra UniKalk. Køb i dag - hurtigt og nemt!

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.