TENA

TENA har mere end 50 års erfaring og er verdens førende leverandør af produkter til inkontinens. Hos Med24.dk finder du det store sortiment af effektive og diskrete produkter fra TENA online.

Hvad er TENA? | TENA Lady | TENA Pants | TENA Men | TENA Slip | Guide til TENA | TENA online

60 Produkt(er)

Hvad er TENA?

TENA har de sidste 5 årtier arbejdet utrætteligt for at udvikle og designe produkter, som begrænser inkontinens indflydelse på deres kunders liv. Du finder derfor fantastiske serier som eksempelvis TENA Lady, TENA Men og TENA Pants, der i et diskret design indeholder superabsorberende produkter tilpasset moderne mænd og kvinder. 

Omsorg for brugerne

Brandet er desuden meget opmærksomme på den skam og de tabuer, der er forbundet med inkontinens - på trods af at mere end 400.000 danskeres liv er påvirket af inkontinens i større eller mindre grad. Derfor arbejder TENA sideløbende med at aflive myter og nedbryde tabuer forbundet med inkontinens.   

Fordelene ved TENA er bl.a.

 • Innovative og diskrete designs
 • Perfekt pasform til begge køns anatomi
 • Flere produkter med Fresh Odour Control og Dry Fast Core
 • Lækagefri og kvalitetsbetonede produkter

Inkontinens - Få friheden tilbage med TENA

1 ud af 4 kvinder og 1 ud af 8 mænd vil på et eller andet tidspunkt i deres liv opleve en form for inkontinens. På trods af sygdommens udbredelse er der forsat mange misforståelser, tabuer og meget skam forbundet med inkontinens. Med TENAs mange inkontinensprodukter kan du få bevægelsesfriheden og trygheden tilbage i hverdagen. 

Hvad er inkontinens?

Inkontinens kan både være urininkontinens og afføringsinkontinens. Inkontinens betyder, at du ikke kan holde urin eller afføring tilbage, så det kommer i utide udenfor din kontrol. Der er mange forskellige grunde til inkontinens og disse er også forskellige kønnene imellem.  

Hos mænd er årsagen ofte sygdomme eller tilstande i prostata, som kan blive forstørret og trykke på urinrøret. Kvinders inkontinens skyldes ofte nedsunken livmoder eller slap bækkenbund som følge af eksempelvis graviditet og fødsel. Dette kan bl.a. resultere i stressinkontinens.  


Hvad kan man gøre ved inkontinens?

Du kan selv gøre en del, men anbefales altid at søge læge ved problemer med inkontinens. Kontinentsforeningen anbefaler at du: 

 • Forsøger at tabe dig, hvis du er overvægtig
 • Nedsætter dit tobaksforbrug, hvis du ryger
 • Drikker maksimalt 1,5 liter væske i døgnet
 • Går på toilettet, inden du forlader dit hjem
 • Træner knibeøvelser
 • Går på toilettet cirka hver 3. time
 • Opsøger læge, hvis ovenstående ikke er tilstrækkeligt

TENA Men

TENA Men er en serie af kvalitetsbetonede bind og bleer til mænd, der oplever ufrivillig vandladning. Produkterne er designet efter mænds kroppe, så indlægget er diskret og behageligt at have på. TENA Men er at foretrække på grund af den unikke Odour Control, dermatologiske tests og sikre pasform. Oplever du skam i forbindelse med køb af TENA Men, kan du nemt og diskret købe TENA online, hvor din produkter fra TENA Men bliver leveret lige til din hoveddør i diskret emballage. 

Populære produkter fra TENA Men

Blandt de mest populære produkter fra denne linje er TENA Men Extra Light Level 0. Det ekstra tynde indlæg i sort er designet til mænd, der oplever fra små dryp til en meget let vandladning. Indlægget er tilpasset den månedlige anatomi og passer perfekt til herreunderbukser.  

Har du behov for en højere beskyttelse mod lækage og ufrivillig vandladning, kan du også prøve TENA Men Maxi Level 4. Dette produkt fungerer som absorberende undertøj, der giver maksimal sikkerhed passende til moderat til svær samt urge- eller blandingsinkontinens.  

Denne variant er med Premium Fit, hvilket betyder en fleksibel pasform, som holder produktet på plads i en aktiv hverdag. Du finder TENA Men Maxi Level 4 i størrelse medium og large.  

Sugevne hos TENA Men

Absorberingsevnen hos TENA Men er inddelt i flere levels. Hos Med24.dk finder du TENA Men i level 0 til level 4. Har du behov for yderligere beskyttelse kan du undersøge muligheder som TENA Pants, TENA Slip eller kontakte din læge. 


TENA Lady

Som kvinde er du måske vant til at benytte trusseindlæg og bind under din menstruation. Har du problemer med inkontinens er disse almindelige bind og trusseindlæg dog ikke nok, da de er lavet til mere tyktflydende væske og ikke har samme sugevne som TENA Lady. Derudover er TENAs mange produkter designet med henblik på at forhindrer lugtgener, og heldigvis kan du nemt få fingerende i TENA online her hos Med24.dk.

Populære produkter fra TENA Lady

Har du ikke brug for et decideret bind eller TENA bleer til inkontinens, har TENA Lady mange fine produkter, der egner sig til regelmæssige dråber. I modsætning til almindelige trusseindlæg har TENA trusseindlæg, Lady Discreet Mini, et super diskret design og en lang bedre sugeevne på trods af sine kun 4 mm tykkelse.   

Har du behov for samme absorberingsevne men højere sikkerhed, kan du købe Lights by TENA, som er ekstra lange og lækagefri. Disse indlæg er kun 3,5 mm tykke og er designet således, at de er diskrete og passer perfekt i et par trusser.  

Leder du derimod efter et inkontinentindlæg med høj sugekapacitet er TENA Lady Maxi Night perfekte til dig. Indlægget følger kroppens naturlige former og passer til dig, som lækker urin om natten. Bindet er designet med Fresh Odour Control og Dry Fast Core for bekvemmelighed og sikkerhed.  


TENA Pants

Har du eller en af dine kære svært ved at benytte almindelige indlæg og bind til inkontinens? Så kan TENA Pants måske være en hjælp. Serien af bløde engangsunderbukser har en behagelig pasform og tredobbelt beskyttelse mod lækage, lugt og fugt. TENA bleer er både til mænd og kvinder, og ved at købe TENA online får du leveret dine TENA Pants i diskret emballage lige til døren. 

Du finder TENAs bleer til voksne i flere forskellige udgaver: TENA Pants Plus, Super og Maxi er samme model med forskellige grader af sugeevnen. Er det vigtigt med et diskret udseende, kan du prøve Discreet-modellerne, der også fås i flere størrelser.  

Særligt til kvinder finder du TENA Lady Pants Discreet i størrelse medium og large. Denne absorberende og bløde bomuldsbukseble er perfekt til kvinder med inkontinens problemer, som ønsker høj sikkerhed.   

Hvem kan bruge TENA Pants?

TENA Pants er specielt velegnet til demente, gigtplagede, urolige personer og personer, som har svært ved at håndtere både ble og fikserende trusse, samt vådliggere. 


TENA Slip

TENA SLIP-serien er udformet som en traditionel tapeble. Anvend voksenbleerne til personer med moderat til svær urin- og afføringsinkontinens alt efter om du benytter Plus, Super eller Maxi-udgaven. TENA Slip er desuden velegnet til personer hvor psykisk eller fysisk handicap gør brugen af TENA Pants uegnet. Du finder de sikre, selvfikserende bleer fra TENA online i størrelse x-small til large.  


Andre populære produkter fra TENA

Udover de mange indlæg, bind og bleer fra TENA, finder du diverse produkter fra TENA online til personlig pleje og hygiejne. Bliv klogere på nogle af de mest populære TENA produkter her! 

TENA Barrierecreme er en svanemærket creme til forbyggende brug på intimområder, der viser tegn på rødme og irritation. Med milde ingredienser, vandafvisende egenskaber og beskyttende overflader er cremen perfekt mod hudirritation. 

TENA Wet Wash Glove er en blød og fugtet vaskehandske til daglig afvaskning af kroppen. Denne smarte vaskehandske er et ideelt alternativ til vand og sæbe hos sengeliggende. Opvarm eventuelt handsken nogle sekunder i mikroovnen for øget komfort. 

TENA Vaskecreme er et multifunktionelt 3-i-1 produkt, som både renser, genopbygger og beskytter sart og porøs hud. Vaskecremen fra TENA er mild og kemikaliefri, så den kan benyttes til hyppig rens og inkontinenspleje.  


Guide til TENA

Med vores guide til TENA kan du nemt få et overblik over, hvilket produkter der passer til dine behov, når du shopper TENA online hos Med24.dk - Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores eksperter, der altid sidder klar til at give dig den bedste rådgivning. 

Lidt dryp:

 • TENA Lady Mini Magic
 • TENA Lady Ultra Mini
 • TENA Men Extra light Level 0

Let-middel inkontinens:

 • Light by TENA
 • TENA Lady Normal
 • TENA Men Level 1

Middel inkontinens:

 • TENA Men level 2
 • TENA Lady Ekstra Plus
 • TENA Pants Discreet

Middel-svær inkontinens:

 • TENA Lady Maxi Night
 • TENA Bed Underpad
 • TENA Men Level 4 Maxi

Svær inkontinens:

 • TENA Pants Super
 • TENA Pants Maxi
 • TENA Slip Maxi

Fødsel - efter:

 • TENA Lady Super
 • TENA Lady Maxi Night
 • TENA Lady Pants Discreet

TENA online hos Med24.dk

Med det store udvalg af produkter fra TENA hos Med24.dk kan du nemt og diskret finde de rette produkter, der passer til dine behov. Fordelen var at købe TENA online hos Med24.dk er, at du får hurtig levering, og dine produkter kommer altid i diskret emballage. 

Udover at købe TENA online, kan du også finde flere forskellige bækkenbundstrænere hos Med24.dk, der kan hjælpe dig mod lækage og inkontinens – Find vores store udvalg af bækkenbundstrænere online her: 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.