Bækkenbundstræner - hold din bækkenbund i form

Har din bækkenbund set bedre dage? Måske oplever du af og til, at et par dråber lækker, når du nyser eller ler – dette er tegn på, at du bør få greb om dine muskler i bækkenbunden. Vi tilbyder hos Med24.dk flere bækkenbundtrænere, som kan forbedre og hjælpe dine bækkenbundsproblemer!

Hvad er bækkenbunden? | Hvad gør en bækkenbundstræner? | Fordele ved bækkenbundstræning 

38 Produkt(er)

Bækkenbundstræner

Du har måske tidligere hørt om bækkenbundstræning eller knibeøvelser? Ofte forbindes træning af bækkenbundsmuskulaturen med kvinden, men også mænd opnår gode effekter ved brug af en bækkenbundstræner. Du kan blive klogere på, hvorfor du bør anvende en bækkenbundstræner lige her!

Hvad er bækkenbunden?

Bækkenbunden er den muskelgruppe, der danner bund i kroppen. Den er en helt essentiel del af vores krop. Muskelgruppen sørger både for, at vi kan holde på urin, luft og afføring.

Bækkenbunden har en stor betydning for begge køn i forbindelse med inkontinens. Muskelgruppen støtter underlivsorganerne og sammensnører/lukker åbningerne i urinrør, skede og endetarm. Det er også denne muskelgruppe, der trækker sig sammen under orgasme og udløsning. Det er vigtigt, at musklerne i bækkenbunden er stærke i alle nævnte sammenhænge.

Problemer med bækkenbunden
Kvinder kan ofte opleve problemer med bækkenbundsmuskulaturen som lækage og nedsunken livmoder efter graviditet og fødsel. Ufrivillige dryp kan ramme kvinder og mænd i alle aldre særligt efter operation eller sygdomme, der kan påvirke muskulaturen.

Det kan have stor betydning for livskvaliteten og afholde mange for et aktivt og normalt liv, når de oplever problemer. Ved bækkenbundstræning kan du både forbedre og afvikle dine gener. 

Bækkenbundstræning

Vores bækkenbund belastes som sagt ved fødsel, men også små udfoldelser i hverdagen sætter sine præg. Det kan være alt fra host, nys, hop, når du griner, løber eller løfter på noget, at det går direkte i bækkenbunden. Hvis du døjer med hård mave, fedme, har et hårdt fysisk arbejde eller kronisk hoste, vil det også gøre bækkenet slapt og svagt i længden.

Ved bækkenbundstræning trænes de nedre regioner ved knibeøvelser, hvor man på de rigtige tidspunkter, med den nødvendige kraft og udholdenhed lukker/kniber åbningerne for at styrke muskulaturen. Man skal ikke forvente en kraftfuld fornemmelse, men det kan oftest mærkes kraftigere omkring endetarmen, når man kniber sammen. 

Fordele ved at træne bækkenbunden

Det er ikke kun nybagte mødre, som bør overveje at udføre bækkenbundstræning. Realiteten er nemlig, at der findes masser af gode grunde til, at du mand som kvinde bør begynde at træne din bækkenbund allerede i dag fremfor i morgen.

Fordele 

  • Man får lettere ved at holde på urin og afføring
  • Du undgår lækage
  • Du har lettere tendens til intense orgasmer
  • Det kan give dig og din partner en dejlig stram følelse under sex
  • Den seksuelle lyst kan øges
  • Kan hjælpe rejsningsbesvær og smerter ved sex hos mænd

Det er vigtigt at sørge for at holde sin bækkenbund stærk og trænet, da det ellers kan have nogle besværlige følger.

En svag bækkenbund kan blandt andet medføre: 

  • Hyppig vandladning
  • Nattetisseri
  • Lækage og inkontinens (vandladningsproblemer)
  • Problemer med at holde på afføring og luft

Det kan være lettere uheldigt og give flere følelsen af dårlig livskvalitet med en svag bækkenbund. Disse problemer kan heldigvis forebygges eller afhjælpes med træning af underlivet. 

Køb din bækkenbundstræner hos Med24.dk

Du kan vælge mellem to forskellige typer produkter, når vi taler bækkenbundstræning. Det ene er et elektronisk apparat, der selv sørger for, via elektroniske stimulation, at du får trænet de rigtige muskler.

Det andet er en type produkter, som indføres i vagina (kvinde) eller endetarm (mand), hvorefter du skal spænde så stramt, og så længe du kan omkring produktet – altså knibeøvelser.

Fælles for begge typer produkter er, at du efter kort tid (op til 3-4 måneder) med bækkenbundstræning vil opleve en meget stærkere bækkenbundsmuskel og derved kan forebygge eller afhjælpe en svag bækkenbund.

I sortimentet findes flere varianter til kvinder. Nogle af favorritterne er Satisfyrer Bækkenbundskugler, Silicone Ben Wa Balls og ItouchSure bækkenbundstræner kvinde.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.