Suvida

Suvida

Mange danskeres kost indeholder mere salt og sukker, end der anbefales fra sundhedsstyrelsen, og derfor kan du her finde en række af Suvidas produkter, der kan fungere som en erstatning for sukker og salt i hverdagen.

Hvad er Suvida? | Søde- og bagemiddel | Sukkererstatning

2 Produkt(er)

Hvad er Suvida?

Suvida er et firma, der har udviklet forskellige produkter, der skal gøre det nemt at ændre livsstil, uden at det betyder at du vil savne de velkendte smage af sukker og salt. De gør det let for forbrugeren at ændre på sine vaner, så man retter sig efter sundhedsstyrelsesns anbefalinger, men uden at det går ud over den gode smag i retterne.

Målet hos Suvida er at kunne tilbyde et produkt, der smager godt og velkendt, men som effektivt reducerer indtaget af sukker og salt. Mange andre sødemidler er stadig energigivende, men fra Suvidas side har man så vidt muligt forsøgt at undgå energigivende sukkeralkoholer i deres produkter. 

Sidder du fast i rutinen?

Vi ved alle sammen, at det kan være meget svært at ændre på sine vaner, og det gælder især de vaner, der måske ikke er så gode for os. Derfor har man hos Suvida sørget for, at produkterne uden problemer kan implementeres i kosten, uden at man vil mærke det i sine hverdagsrutiner. På den måde kan du skære ned på dit indtag af sukker og salt, uden at det påvirker din madoplevelse i hverdagen, men hvor du kan se de langsigtede effekter af en ændring i kosten. 

Køb Suvida erstatningsmidler hos Med24.dk

Ønsker du at gøre en forskel i forhold til dit daglige indtag af salt og sukker, men samtidig holder af de velkendte smage og anvendelsesmuligheder? Hos Med24.dk er vi forhandlere af Suvidas forskellige erstatningsmidler, der kan bruges på samme måde, som de produkter de erstatter. 

Søde- og bagemiddel

Suvidas Søde-/Bagemiddel har til formål at søde og fylde i fremstillingen af bagværk, og hvis du gerne vil reducere eller helt undlade at bruge almindeligt sukker eller fedtstof til bagning, kan Suvida Søde-/Bagemiddel anvendes i stedet for. Det erstatter sukker i forholdet 1:1, så du behøver ikke tænke på omregning af mængder, når du er i gang med bagningen.  

Sukkererstatning

Sukkererstatningen fra Suvida er ideel til at erstatte det hvide sukker, der normalt kan drysses på morgenmadsprodukter, eller som bruges i kanelsukker eller andre steder. Sukkererstatningen egner sig ikke til at blive varmet op, hvor vi anbefaler at bruge Suvidas Søde-/Bagemiddel i stedet for. Sukkererstatnignen kan ligesom Søde-/Bagemidlet erstatte almindeligt hvidt sukker 1:1, og kan bruges i hverdagen, uden at man lægger mærke til, at man har sænket sit indtag af sukker. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.