MAXIM Hypotonic Sports Drink lemon- 2kg

MAXIM Hypotonic Sports Drink lemon- 2kg
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Maxim & Maxim Endurance
Varenummer: 10245

MAXIM Hypotonic Sports Drink med smag af Lemon

er en effektiv og hurtigtvirkende hypotonisk energidrik, som hjælper dig med at opretholde væskebalancen mens du træner. Sportsdrikken er samtidig en energidrik idet den tilfører dig den energi der er nødvendig for at du kan præstere optimalt under såvel træning som konkurrence.

NB! En hypotonisk sportsdrik/energidrik er kendetegnet ved at den optages hurtigt i kroppen.

MAXIM Hypotonic Sports Drink indeholder den optimale sammensætning af hurtige og langsomme kulhydrater. Maltodexstrin giver dig umiddelbar energi, mens de mere komplekse kulhydrater i fruktose tilfører energi gradvist.

Indholdet af mineraler og kulhydrater fylder elektrolyt- og glykogendepoterne, og hjælper dig med at genoprette væske- og mineral-/saltbalancen, således at du undgår dehydrering. Hypotonic Sports Drink indeholder tre typer mineraler; natrium, kalium og magnesium.

Hypotonic Sports Drink er til dig der er seriøs med din træning og ønsker at præstere på et højt niveau. Den er særligt velegnet til dig der dyrker udholdenhedssport, men kan også bruges til alle andre former for sport og træning. Skal du bruge en energidrik til håndboldkamp, fodboldkamp eller lignende, er denne sportsdrik således også et rigtigt godt valg.

Brugsanvisning
Bland 2 skefulde pulver med 500 ml vand / 3 skefulde med 750 ml vand eller 4 skkefulde med 1 liter vand. Under træning bør du drikke 200-250 ml færdigdrik hver 15-20 min.
Måleske medfølger.

Næringsinnhold Per 100g
Energi (kJ)  
1525
 Energi (kcal)  
 359
 Fedt  0g
 Kulhydrater  90g
 - heraf sukkerarter  35g
 Kostfibre  0g
 Protein  0g
 Natrium/salt  1,3g
 Kalium  500mg
 Magnesium  94mg

Ingredienser
Maltodextrin, fruktose, mineraler (trinatriumcitrat, trikaliumcitrat, magnesiumkarbonat), surhedsregulerende middel (citronsyre), arom(a), farvestoffer (betakaroten)
Indgår i kategorierne
Energidrik Fødselsdag - hele brands

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.