Maxim Sportsernæring - få mere ud af din træning!

Maxim
18 Produkt(er)
Mere om Maxim sportsernæring
Maxim blev grundlagt i 1991 af den engelske cykelrytter Steve Jennings. Med sit konstante fokus på at opnå de bedste resultater på cyklen og et sjældent visionært sind udviklede Steve Jennings den første såkaldte energidrik - hurtig og nem energi!

Firmaet har siden udvidet produktsortimentet væsentligt, således at det nu både omfatter proteinpulver, sportsdrikke, sport gels, restitutionsprodukter, barer og meget andet. Produkterne er udviklet ud fra den nyeste forskning og de nyeste trends på markedet i tæt samarbejde med ernæringsspecialister og professionelle sportsfolk.

Maxim henvender sig både til elite idrætsudøvere og til motionister, som gerne vil have det optimale ud af sin træning. Sportsernæring er således vigtig uanset på hvilket niveau du dyrker idræt - det kan f.eks. være med til at få dig bedre igennem en spinningtime og hjælpe dig til at blive klar til den næste - alt i alt noget der gør oplevelsen med motion bedre, sjovere og mere effektiv.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.