Purepower Energy Snack Peanuts og Karamel - 1 stk

1
Se alle produkter fra PurePower & PurePower Energy
Varenummer: 40815

Energibar med saltet karamel og peanuts

Energy snack bar med karamel og peanut perfekt til når energidepoterne skal fyldes! Energibar på 60 gram med 30% havre, karamelfrosting og med en fantastisk smag.

PurePowers Energysnack er en nytænkt energibar, der fylder dit energidepot med både komplekse og simple kulhydrater som kan anvendes både før, under eller efter træning. Udformningen er ikke traditionel, idet denne bar ikke er coatet med chokolade, og konsistensen er derfor til enhver tid god og ikke smeltet. Dvs. den kan medbringe i baglommen overalt.

Hovedingrediensen er havre, som giver en god kulhydratbasis med både fiber og fuldkorn. 

Hav energysnack med i baglommen når du er ved at løbe tør for energi på cykelturen, din triatlon eller løbeturen. Eller i alle andre situationer, hvor der er brug for et hurtigt energitilskud.

Du kan også tage en PurePower Energy Snack Karamel/Peanut som et ekstra, velsmagende energitilskud en times tid før din træning.

Indhold 60 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

1903 kJ / 454 kcal

Fedt

22,3 g

- heraf mættede fedtsyrer

6,8 g

Kulhydrater

54 g

- heraf sukkerarter

35,3 g

Protein

8,3 g

Salt

0,28 g

Ingredienser:

havre 30%, Karamelfrosting 18% (sukker, palme- og rapsolie, glukose, sirup, vand, skummetmælkspulver, farvestof: E150c, emulgatorer: E492; E471, salt, aroma, konserveringsmiddel: E202), Gylden sirup, jordnøddesmør 12% (ristede jordnødder, vegetabilsk margarine (palme- og rapsolie, vand, salt naturlig aroma), demerara sukker, jordnødder 3%

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.