Energibarer

Energibarer

Nup en energibar til træningen – det sikrer en sund og effektiv træning! En energibar giver hurtig og effektiv energi før, under og efter træningen.

Når du træner er det vigtigt at din krop løbende får tilført energi for at du kan yde dit optimale og for at du ikke går ”sukkerkold”. Særligt ved udholdenhedstræning som cykling, løb, triatlon mm., tæres der på kroppens energidepoter (kulhydratdepoterne).

Energibarer, som er fremstillet til sportsfolk, er velegnede som energitilskud i forbindelse med træning. Disse energibarer er netop kendetegnes ved, at de indeholder en høj koncentration af energi, og størstedelen af energien kommer fra kulhydrater.
Energibarer er særligt velegnede, når du skal træne i længere tid (over 1 time). Træner du i mindre tid og ved lav intensitet vil du nå langt med din almindelige (sunde) kost. Dog vil du også ved kortere træningspas (under 1 time) med fordel kunne tage en energibar inden eller i forbindelse med din træning. Dette gælder i situationer, hvor du ved dine energidepoter ikke er fyldte – f.eks. fordi det er lang tid siden du har spist.

Man siger som tommelfingerregel, at kroppen kan optage og bruge ca. 1 g kulhydrater pr. kg kropsvægt pr. time. Derfor bør motionister, der f.eks. løber maraton, indtage mindst 30-40 g kulhydrat pr. time, mens eliteidrætsudøvere helst skal have 60-70 g kulhydrater i timen. Det er således vigtigt du læser deklarationen på de enkelte barer og forholder det til hvor mange kulhydrater du skal bruge.

Kampagne: Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.