Energibarer

Tag en energibar til træningen, så du nemt og hurtigt kan få energi. I sortimentet finder energibarer med smag af bl.a. chokolade, kirsebær, peanutbutter og meget mere - så finder du nemt en smag, du godt kan lide.  Læs mere om energibarer her!

Energibarer - så du altid har energi til træningen

Energibarer, som er fremstillet til sportsfolk, er velegnede som energitilskud i forbindelse med træning. Disse energibarer er netop kendetegnede ved, at de indeholder en høj koncentration af energi, og at størstedelen af energien kommer fra kulhydrater.

Energibarer er velegnede, når du skal træne i længere tid (over 1 time). Træner du i mindre tid og ved lav intensitet, vil du nå langt med din almindelige (sunde) kost. Dog vil du også ved kortere træningspas (under 1 time) kunne tage en energibar inden eller i forbindelse med din træning. Dette gælder i situationer, hvor du ved dine energidepoter ikke er fyldte – f.eks. fordi det er lang tid siden du har spist. Særligt ved udholdenhedstræning som cykling, løb, triatlon mm. tæres der på kroppens energidepoter (kulhydratdepoterne).

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice