Energibarer

Tag en energibar til træningen – det sikrer en sund og effektiv træning! En energibar giver hurtig og effektiv energi før, under og efter træningen.   Når du træner, er det vigtigt, at din krop løbende får tilført energi, for at du kan yde dit optimale, og for at du ikke går ”sukkerkold”. Læs mere om energibarer her!

Energibarer - så du altid har energi til træningen

Energibarer, som er fremstillet til sportsfolk, er velegnede som energitilskud i forbindelse med træning. Disse energibarer er netop kendetegnede ved, at de indeholder en høj koncentration af energi, og at størstedelen af energien kommer fra kulhydrater.

Energibarer er særligt velegnede, når du skal træne i længere tid (over 1 time). Træner du i mindre tid og ved lav intensitet, vil du nå langt med din almindelige (sunde) kost. Dog vil du også ved kortere træningspas (under 1 time) med fordel kunne tage en energibar inden eller i forbindelse med din træning. Dette gælder i situationer, hvor du ved dine energidepoter ikke er fyldte – f.eks. fordi det er lang tid siden du har spist. Særligt ved udholdenhedstræning som cykling, løb, triatlon mm. tæres der på kroppens energidepoter (kulhydratdepoterne).

Man siger som tommelfingerregel, at kroppen kan optage og bruge ca. 1 g kulhydrater pr. kg kropsvægt pr. time. Derfor bør motionister, der f.eks. løber maraton, indtage mindst 30-40 g kulhydrat pr. time, mens eliteidrætsudøvere helst skal have 60-70 g kulhydrater i timen. Det er således vigtigt, at du læser deklarationen på de enkelte barer og forholder det til, hvor mange kulhydrater du skal bruge. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.