PurePower Energy Snack tranebær - 60 g

1
Se alle produkter fra PurePower & PurePower Energy
Varenummer: 34224

Energy snack bar med tranebær og kerner

Energy snack bar med tranebær – når energidepoterne skal fyldes! Energibar på 60 gram med 42% Havre og med en fantastisk smag.

Denne energi bar med tranebær og kerner er en nytænkt energibar, som kombiner sødme med syrlige bær. Energy Snack med tranebær og kerner er en videre udvkling af vores Energy Snack Original. Forskellen på Original og Tranebær er, at vi har kombineret sødmen fra vores Orginal sammen tørret trænebær, som giver en mere syrlig smag, toppet med lidt crunch fra græskarkerner og solsikkekerner.  

PurePowers Energysnack er en nytænkt energibar, der fylder dit energidepot med både komplekse og simple kulhydrater som kan anvendes både før, under eller efter. Udformningen er ikke traditionel, idet denne bar ikke er coatet med chokolade, og konsistensen er derfor til enhver tid god og ikke smeltet. Dvs. den kan medbringe i baglommen overalt.

Hovedingrediensen er næsten 50% havre, som giver en god kulhydratbasis med både fiber og fuldkorn. Gylden sirup afslutter i sin egenskab bestående af simple kulhydrater. Baren indeholder 274 kalorier pr. styk. 

En energibar bør ikke bestå ene af simple kulhydrater (sukker/sakkarose), men heller ikke af komplekse kulhydrater (fibre/fuldkorn), da energitilførslen skal ske jævnt over tid for optimal udnyttelse.

Derfor er PurePowers Energy snack unik!

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1914 kJ / 457 kcal

Fedt

22,3 g

- heraf mættede fedtsyrer

8,1 g

Kulhydrater

56,7 g

- heraf sukkerarter

32,4 g

Fibre

4,5 g

Protein

5,7 g

Salt

0,07 g

Ingredienser:

Havre (42%), Sirup, Vegetabilsk olie (palmeolie, rapsolie), Sukker, Tranebær 6% (tranebær, sukker, solsikkeolie), smør (mælk), Kerner 3% (græskar, solsikke, hørfrø), Salt

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra PurePower & PurePower Energy
Varenummer: 34224

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.