Gu Energi Gel Toasted Marshmallow - 1 stk

1
Se alle produkter fra GU
Varenummer: 46775

Gu Energi Gel med smag af ristede skumfiduser

GU Energi Gel Toasted Marshmallow sikrer alle, fra motionist til professionel en 100 kcal dosis af af let fordøjelig, mavevenlig, velsmagende og langvarende energi. Alt hvad pakken indeholder er nøje sammensat med et eneste formål: at sikre din krop den nødvendige ernæring, så du kan blive ved km efter km, time efter time. GU Gel anvendes let og enkelt, og der er ikke behov for at sænke fart og tempo under indtagelse.

Produktet er glutenfri og indeholder ikke mælkeprodukter.

Hvad indeholder GU Gel?

GU Gel indeholder komplekse kulhydrater. Dette produkt leverer 100 kcal bestående af maltodextrin og fruktose, så du får en optimal energioptagelse. Derudover indeholder GU Gel en unik blanding af aminosyrer, som bekæmper muskeltræthed, accelerer kulhydraterne til brugbar energi i kroppen og fastholder dit mentale fokus. Endvidere er dette produkt tilført elektrolytter, som sikrer at du får tilført de nødvendige salte, og dermed kan holde en optimal væskebalance og forsinke/undgå kramper.

Denne variant af GU Energi Gel indeholder koffein. Koffein tilsættes til produktet af 2 årsager; først og fremmest fungerer det som et stimuli, der skærper koncentrationen og svækker den opfattede indsats ved aktiviteten. Med andre ord: det føles lettere.

Hvordan anvender jeg GU Gel?

GU Energi Gel Toasted Marshmallow indtages 5 min før start på din aktivitet/race og herefter igen for hver 45 minutter. Bemærk at dette er en gns. betragtning – kan være ned til pr. 30 min. Husk at drikke vand til. Produktet kan anvendes både til træning og konkurrence.


Indhold: 1 stk.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1306 kJ/312 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

72 g

Sukker

22 g

Protein

0 g

Salt

188 mg

Kalcium

63 mg

Koffein

0 mg

Ingredienser:

Maltodextrin, Vand, Fruktose, L-leucin, Naturlige smagsstoffer, Surhedsregulerende middel (kaliumcitrat), Surhedsregulerende middel (natriumcitrat), Citronsyre, Calciumcarbonat, L-valin, Havsalt, Fortykningsmiddel (gellangummi), L-isoleucin, Triglycerider af medium kæde, konserveringsmiddel (natriumbenzoat), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat)

Energiproduktet bør ikke anvendes som erstatning for en variereret og afbalanceret kost. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør ikke indtages af gravide og børn.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra GU
Varenummer: 46775
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.