Paingone pen plus - 1 stk.

1
1
1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Paingone
Varenummer: 37756

Paingone Plus er en automatisk TENS pen, som anvendes til medicinfri smertelindring

Med den automatiske TENS pen, Paingone Plus, kan du nemt, hurtigt og bekvemt lindre smerter ved blot ét klik og hold på aktiveringsknappen. Paingone Plus bruger TENS – Transkutan Elektrisk Nervestimulation – til at lindre smerte.

Den håndholdte kuglepenslignende pen er drevet af et AAA batteri som er inkluderet i pakken.

Paingone Plus frembringe små elektriske impulser helt automatisk. Blot tryk og hold på aktiveringsknappen i 30 sekunder og behandlingen er gennemført. Med Paingone Plus skal du dermed ikke bruge håndkraft til at frembringe de små elektriske impulser.  
De elektriske impulser blokerer for smertesignalet til hjernen samtidig aktiveres udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.

Hvilke smerter kan Paingone Original bruges på?

Paingone Original kan bruges på en lang række smerter og er klinisk bevist til at lindre smerter. Pennen kan både bruges på akutte såvel som kroniske smerter. Paingone kan bl.a. behandle:

  • Muskoskeletale smerter
  • Gigt- og iskiassmerter
  • Ryg- og skuldersmerter
  • Slidgigt
  • Tennisalbue
  • Cervikal spondylose (slidgigt i nakken)

Dette er blot et udpluk af smerter og lidelser Paingone kan behandle.

Sådan bruger du Paingone Plus

Hold pennen i hånden med pegefingeren omkring metalringen og tommelfingeren på aktiveringsknappen. Placér spidsen på det sted du føler smerte og tryk og hold nu på aktiveringsknappen i 30 sekunder. De små elektriske impulser frembringes automatisk. Efter 30 sekunder er behandlingen gennemført. Du kan gentage behandlingen op til 4-5 gange om dagen på samme sted.

Non-invasiv akupunktur med Paingone Plus

Du kan også bruge Paingone til non-invasiv akupunktur. Non-invasiv akupunktur med Paingone kan bruges mod en lang rækker smerter, herunder migræne, hovedpine og menstruationssmerter. I den medfølgende brugsanvisning finder du en udførlig guide til, hvilke punkter du skal placere Paingone Plus på for at lindre netop den type smerte, du oplever.

Paingone Plus er certificeret medicinsk udstyr i klasse IIa.

2 års garanti
Produktmål: 15 x 2,5 x 4 cm

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.