TENS apparat

TENS står for Transkutan Elektrisk Nervestimulation og er en ikke-invasiv og ikke-medicinsk metode til smertelindring. Herunder kan du læse mere om, hvad TENS apparater og behandlingen gør

7 Produkt(er)

Hvad er TENS?

TENS er en smertebehandlingsmetode, der involverer brug af elektriske impulser til at stimulere nerver i kroppen. Det fungerer ved at sende små elektriske impulser til nervefibrene i det berørte område af kroppen. Disse impulser blokerer de smertesignaler, som sendes til hjernen, og erstatter dem med en følelse af prikken eller vibration i stedet. Dette kan lindre smerter, både akutte og kroniske. 


Hvordan fungerer et TENS apparat?

TENS apparater kan bruges til at lindre smerter forårsaget af en række tilstande, herunder f.eks. muskelsmerter, rygsmerter og menstruationssmerter. Det er en sikker og ikke-invasiv metode til smertelindring, som kan bruges i kombination med andre behandlingsmetoder eller som en alternativ tilgang til smertelindring. 

Et TENS apparat fungerer ved at sende små elektriske impulser til de nerver, der er involveret i smertesignalerne. Disse impulser forårsager en følelse af prikken eller vibration i det berørte område af kroppen, som kan tage fokus væk fra smerterne. TENS kan indstilles til at stimulere forskellige frekvenser og intensiteter afhængigt af den specifikke smertetilstand. 


Hvordan kan du bruge TENS?

TENS er nemt at bruge som smertebehandlingsmetode, og kan bruges derhjemme. Du vil få et TENS apparat, som består af elektroder og en kontrolenhed. Elektroderne placeres på huden nær eller på det områder, hvor du føler smerte, og kontrolenheden justeres derefter til at sende elektriske impulser med den ønskede frekvens og intensitet. 

Det er vigtigt at følge instruktionerne, når du bruger et TENS apparat, og at justere intensiteten, indtil du finder den mest effektive indstilling for din smertetilstand. Det er herunder også vigtigt, at du ikke placerer elektroderne på eller nær hjertet, halsen, på maven under en graviditet, på hovedet eller i ansigtet. 


Er det sikker at bruge et TENS apparat?

TENS er en sikker smertebehandlingsmetode, når den bruges korrekt. Der er dog visse grupper af mennesker, der ikke bør bruge TENS: 

  • Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater
  • I de første 3 måneder af en graviditet
  • Personer med epilepsi
  • Ved betjening af maskineri så som bilkørsel

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.