Bamboo Pro rygstøtte - flere størrelser

Bamboo Pro rygstøtte - flere størrelser
Se alle produkter fra Bamboo Pro
Varenummer: 30314

Selvvarmende rygbind med bambus trækul

Bambus Pro rygbind indeholder bambus trækul teknologi, som har selvopvarmende egenskaber. Dette skyldes at det udsender infrarøde stråler og negative ioner, der aktiveres af kropsvarme. Herved gives der en naturlig varme til dine muskler, sener og led. Varmen øger blodcirkulationen, som igen leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det område som er skadet. Er ryggen hævet, kan bambus trækul tilpasse sig temperatur og give en kølende effekt.

Anvend både rygbindet på arbejdet, der hjemme eller mens du dyrker sport. Det kan bæres hele dagen og natten alt efter behov.

Anvendelse
Maskinvaskes ved 30°C og kan tørres i tørretumbler ved lav varme. Rygbindet anbringes i solen eller under et spektrum lampe en gang om måneden i 1 time for at genoplades.

Rygbindet giver god støtte ved hjælp af 2 afstivere. Det er justerbart og med velcro, hvilket gør det nemt at tilpasse. For de bedste resultater, anvendes rygbindet direkte på din hud.

Størrelse: Mål omkredsen af taljen
S / M: Passer 66 cm - 100 cm
L / XL: Passer 100 cm - 145 cm

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.