Seagull Skridttæller med 30 dages hukommelse - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Seagull Healthcare
Varenummer: 53462

Seagull skridttæller med 30 dages hukommelse

En skridttæller er en super motivation til at bevæge sig mere. Det er nemt at holde øje med sit daglige antal skridt, lave en konkurrence eller sætte sig et dagligt mål.

På den lille skridttæller fra Seagull kan du indtaste dit daglige, personlige skridtmål og en lille søjle vil vise hvor tæt du er på målet. Lidt motion er altid bedre end ingen motion.

Skridttælleren har 30 dages hukommelse og nulstiller automatisk dagens skridt ved midnat. Når du har indtastet dine personlige data såsom skridtlængde og vægt beregnes tilbagelagt strækning, forbrændte kalorier, samt tid i aktivitet. Udover hver enkelt dags resultater, kan du også se totale resultater for de seneste 30 dages aktiviteter.

Tælleren kan bæres på flere måder og der er ikke krav til, hvordan den skal vende for at tælle dine skridt. Ved køb medfølger en klips, så tælleren kan sættes fast i bukselommen, eller fx en taske.

Skridttælleren bruger batteri af typen CR2032 og der medfølger et testbatteri ved køb.

Indhold: 1 stk. 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Seagull Healthcare
Varenummer: 53462

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.