Skridttæller - Køb skridttællere

En god skridttæller giver motivation til at få en mere aktiv hverdag. Hos Med24.dk sælger vi kun skridttællere af højeste kvalitet. Et ideelt køb af skridttæller er Omron Walking Style 2 skridttæller. Dette en virkelig god skridttæller at købe. Den registrerer dine udfoldelser i skridt, distance, tid og kalorier på din gåtur. Vores skridttællere er generelt valgt ud fra et krav om høj nøjagtighed samt brugervenlighed.

Guide: Sådan måler du din skridtlængde

Af Jeanette Frederiksen
Omron Walking style 2 er simpelthen verdens bedste skridttæller... Jeg har sammenlagt nok brugt de første 500 kr på alle mulige billige skridttællere... havde jeg fundet den her noget før, havde jeg sparet en del penge og irritationsmomenter, for den er rigtig god og nok den mest præcise da du indtaster dine mål og skridtlængde... Jeg har den altid i min jakkelomme når jeg er ude... Så de 249 kr. er givet godt ud og kan varmt anbefales. (Anmeldt 2/3 2010)

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]Af Niels
Jeg er meget glad for min omron skridttæller. Den er god, pålidelig og nem at anvende. Kan klart anbefales.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]Af Lars Rune Jensen
En skridttæller i en god kvalitet og meget nem at betjene. Den husker antal skridt 7 dage tilbage og viser også kalorieforbrug og antal km gået. Kan kun anbefale andre med at komme igang med at gå de anbefalede 10.000 skridt om dagen - det er sjovt - du møder nogen du kender og får samtidig motion uden at skulle i bad.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]Video (engelsk) - Omron Walking Style Pro Skridttæller
Se også denne video om Omron Walking Style Pro. Videoen illustrerer, hvordan en skridttæller anvendes. Den er på Engelsk. De produkter vi sælger er alle danske versioner, med dansk vejledning osv.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?