Massageapparater

Massageapparater hjælper til at lindre ømme muskler og derigennem afhjælpe stress og træthed i dagligdagen. Massageapparaterne kan være med til at fjerne spændinger i f.eks. ømme skuldrer, nakke, fødder og ben. Nedenfor ser du forskellige massageapparater, som er egnet til hjemmebrug.

20 Produkt(er)

Lindring mod smerter i nakken og ryggen

Nakken og ryggen er et af de mest almindelige steder på kroppen at få muskelspændinger og smerter. Derfor findes der også et hav af gode råd og tips til, hvordan man kommer fri af smerterne. Men faktum er, at selv indenfor videnskaben findes der ikke nogle entydige svar på, hvordan du bliver kvit med de belastende smerter og spændinger i ryggen og nakken.

Dog ved man, at når der opstår spændinger i ryggen og nakken, så er det ofte en ond spiral. Får man først ondt, vil musklerne typisk kompensere, hvilket fører til endnu flere spændinger. Det forøger smerten, og din hjerne vil aktivt fokusere på smertesignalerne, hvilket gør, at smerten føles endnu mere intens.
Et godt råd til at lindre - og måske i sidste ende at slippe helt af med - smerten er at få musklerne i nakken og ryggen til at slappe af.

På Med24.dk har vi en række massageapparater til nakken og til ryggen. Alt fra massageapparater til et tens-apparat og tens-elektroder. Læs om et par af vores massageapparater forneden eller klik dig gennem nogle af produkterne.

Massageapparat – BEURER MG21 – Infrarød med 3 hoveder Tyske Beurer er især effektiv mod lindring af smerter i musklerne. Det er et massageapparat med 2 massagehastigheder, hvor infrarøde varmekilder hjælper med at dræne musklernes for affaldsstoffer.

Vigtigt: Når du køber Omron produkter hos Med24.dk er du sikret, at produkterne stammer fra danske distributører. Det vil sige, at vejledningerne er på dansk, mens du også er sikret en 3-årig dansk garanti.

Omron Tens – elektronisk nerve- og muskelstimulator Som navnet antyder, er Omron Tens designet til at tage sig af musklernes spændinger. Det er et tens-apparat, der med elektroniske nerve- og muskelstimulatorer kan bruges til at lindre musklernes træthed og smerte. Den er dog ikke kun anvendelig til nakke og til ryggen. Med tens-elektroder kan du nemlig også afspænde flere dele af kroppen, som f.eks. skuldre, knæ, albuer og fodsåler, lægge og nederste del af ryggen. Omron Tens E4 kommer med 12 forskellige behandlingsprogrammer, der bl.a. indebærer område og punkt behandling, 4 massagetyper og 6 behandlingszoner.

Omron E2 Elite – Elektronisk nerve- og muskelstimulator Ved hjælp af milde, elektroniske impulser lindrer Omron E2 Elite spændinger i skuldre, lænd, fødder og ben. Gennem små puder sendes de stimulerende impulser ud, og en svag strøm dræner blodet for affaldsstoffer. Pudernes impulser strækker sig fra let banken og æltning over tryk til massage. Massageapparatet er særligt effektivt mod symptomer på stress, træthed, ømme og stive muskler. Og skal du på ferie og virkelig slappe af, så er Omron E2 Elite altid nem at have med.

Har du erfaringer med nogle af vores produkter, modtager vi meget gerne anmeldelser fra dig.   

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.