BioSun ørelys - 3 par

1
1
1
1
Se alle produkter fra BIOSUN
Varenummer: 45544

Biosun ørelys med beroligende duft af salvie og kamille

BioSun ørelys er cylindriske rør fremstillet af pesticidefrit vævemateriale og bivoks tilsat honningekstrakt, salvie og kamille. Ørelysene er opfundet af Hopi - indianerne, og derfor kaldes de ofte for hopi ørelys. 

Ørelys - virker det?

Ørelys terapi/behandling kan være effektivt hvis du fx døjer med nedsat hørelse, mellemørebetændelse eller svimmelhed. Når du tænder ørelyset, bliver der skabt et let vakuum i lyset, som forsigtigt masserer trommehinden. Dette fører ofte til en behagelig følelse af varme og lettelse i ører, pande- og bihuler, og faktisk kan behandlingen i nogle tilfælde også give lindring til næsen. Kalk, væske og ørevoks vil blive suget på i røret, som har et indbygget filter, der gør, at fx ørevoksen ikke kan ”løbe” tilbage i dit øre.

Køb ørelys og oplev de sammen lindringer, som indianerne gjorde!

Anvendelse

Personen, der skal behandles, lægger sig på siden i en behagelig stilling. Ørelyset placeres i lodret i øregangen og tændes. Ved ørelys terapi skal du altid huske at foretage behandlingen i begge ører. Hvis du er i tvivl op, hvordan du anvender ørelyset, kan du finde en ørelys video på nettet.

Detaljer

Fremstillet af: Vævematerialer, ren bivoks, honningekstrakt, salvie og kamille.
Længde: 22 cm.
Brændetid: 10-12 minutter.

OBS!
Ørelys bør ikke anvendes, hvis du har dræn eller sprunget trommehinde. Vær opmærksom på faren for forbrændinger. Se vejledning i pakken for yderligere information.


Indhold: Pakke med 3 par ørelys.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Wellness
  3. Massageudstyr
Se alle produkter fra BIOSUN
Varenummer: 45544

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.