Omron BF511 - Fedtmåler og Vægt - Total kropsanalyse

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 6002

Omron BF511 Kropsanalyse - Kropsfedtmåler med vægt fra Omron.

Med Omron BF511 Fedtmåler får du en meget nøjagtig måling af hele kroppen (kropsanalyse). Kropsanalysen foretages således ved målinger på både over- og underkrop v.h.a. et håndstyr påsat badevægten. Du får derved en række - meget nøjagtige - oplysninger om din krops sundhedstilstand.

Vigtigt! Når du køber Omron produkter hos os (Med24.dk) kan du være sikker på, at produkterne stammer direkte fra den danske distributør. Der medfølger således altid dansk vejledning og du er sikret hele 3 års dansk garanti.

Omron BF511 er nem og enkel at betjene og viser de beregnede resultater i et letaflæseligt display. Den egner sig således både til hjemmebrug og til professionelt brug.

Omron BF511 har hukommelse for 4 personers data. Måletiden er 10-15 sekunder. Batterier medfølger.

Overvægt kan give følgesygdomme som f.eks forhøjet blodtryk, diabetes og hjerteproblemer.  Ved at måle din fedtprocent regelmæssigt kan du kontrollere at det er fedt og ikke vand eller muskelvæv du taber og dermed holde øje med din egen sundhed!

Måleprincippet
Fedtmåleren bruger den såkaldte BIA (Bioelektrisk Impedans Analyse) til at bestemme kroppens indhold og fedt. Strømledningstiden sammenholdes med højde, vægt, alder og køn, hvorefter fedtmåleren udregner en kropsfedtprocent.

Udover måling af din vægt i kg og fedtprocent har Omron BF511 følgende egenskaber:

Måling af fedt omkring de indre organer.
Fedt omkring de indre organer hænger meget sammen med livsstilrelaterede sygdomme såsom, forhøjet blodtryk, diabetes, hjerteproblemer og hyperlipidemi.

Måling af skeletmuskel i procent.
Her måles de muskler som hæfter på knogler og som bruges til at bevæge kroppen. Skeletmuskel kan øges gennem motion og anden aktivitet.

Måling af BMI.
BMI er en forkortelse af Body Mass Index. Dette indeks anvender følgende enkle formel til at angive forholdet mellem en persons vægt og højde. BMI = vægt (kg) / højde (m) / højde (m)

Måling af hvilestofskifte i kcal.
Uanset dit aktivitetsniveau kræves der et minimumsniveau af energi til at opretholde kroppens daglige funktioner. Hvilestofskiftet, mængden af kalorier, der behøves for at sørge for et minimumsniveau af energi til kroppen, er forskelligt fra person til person afhængigt f.eks alder, vægt, kropssammensætning og energiforbrug.

Vigtigt!
- Må ikke bruges af personer med medicinske implantater (f.eks. pacemakere).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 6002

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.