Fedtmålere og vægte

Fedtmålere
8 Produkt(er)

Øg kendskabet til kroppen med en fedtmålervægt og lær din krop at kende

Ligeså unikke som vi er uden på, ligeså unikke er vores kroppe også inden i. Noget vi ofte glemmer, når vi søger råd hos ”vægttabsguruerne”. For selvom der selvfølgelig er nogle gængse retningslinjer, vi kan følge, når vi skal skabe varige vægttab, så handler det især om at kende sin egen krop. Hvad reagerer din krop på, hvad tåler den og hvordan træner og spiser du, så træningen har den mest effektive effekt?

Kort sagt handler det om at have kendskab til sin krop. Her er viden om kroppens fedtprocent essentiel.

For med kendskab til din krops fedtprocent får du et øget kendskab til din egen krop, mens du med gentagne målinger får muligheden for at følge udviklingen i din egen fedtprocent.

Men hvorfor så ikke bare bruge en almindelig badevægt?

Fordi en badevægt kun fortæller noget om din vægt, uden at vise ændringerne i kroppens sammensætning. Det kan være ret så desillusionerende, at træde op på vægten uden at se et mærkbart resultat efter lang periode med hård træning. Ofte kan der dog være en sammenhæng mellem muskelmassen og din fedtprocent. Selvom du måske har tabt en masse af din fedtprocent, så har du ”taget på” i muskler.

Her på Med24.dk udbyder vi en række fedtmålervægte, der måler din fedtprocent. Læs her om to af vores bedste modeller.

Tanita BC-545N er vores bedste produkt i denne kategori. En fedtmålervægt der kan lave en segmenteret kropsanalysevægt med trendanalyse, hvilket vil sige, at du på under 10 sekunder kan få et dybdegående og præcist billede af din krops sammensætning. Ved en kropsanalyse skal der forstås, at du får både indsigt og overblik over din krops sammensætning af fedt og muskler. Fedtmåler Tanita giver samtidig en mere nøjagtig angivelse af kropsfedtet omkring dine indre organer, ligesom den også vurderer kropsbygning, sundhedsniveau ift. fedt i maveregionen, knoglevægt, hvileforbrænding og meget, meget mere… Fedtmåler Tanita BC-545N kommer med 3 års garanti.

Du kan også prøve vores BMI beregner, der ligesom en fedtprocent-måler, kan give et indblik i din krops sundhed.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.