Bodylab Trimlet - 180 kap

1
Se alle produkter fra Bodylab & Bodylab Vitamins
Varenummer: 19789

Bodylab Trimlet - Effektivt slankekosttilskud med glucomannanfibre, som hjælper med at øge mæthedsfornemmelsen

Bodylab Trimlet er et kosttilskud i kapselform, som er udviklet specielt til at bidrage til vægttab i kombination med en varieret, energireduceret kost samt motion. Trimlet indeholder glucomannanfibre fra konjakroden, som bliver en viskøs gelemasse i mavesækken, når den udsættes for væske. Gelémassen fylder godt i maven, så du hurtigere føler dig mæt. Derudover bidrager Bodylab Trimlet, ved et indtag på 6 kapsler (3000 mg) dagligt, til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Egenskaber

  • Effektivt supplement til slankekur - kombineret med energireduceret kost samt motion
  • Indeholder glucomannanfibre, som øger mæthedsfornemmelsen og mindsker risikoen for overspisning
  • Tilsat chrom, som har betydning for en normal omsætning af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner

Dosering

2 kapsler 3 gange dagligt i forbindelse med dagens tre hovedmåltider. Kapslerne synkes hele med 1-2 glas vand ca. 30 minutter inden måltidet.

Kapslerne SKAL indtages med 1-2 glas vand for at undgå tilstopning af spiserøret og risiko for kvælning. Dette gælder især for personer med synkebesvær.

OBS.
Anvendes som supplement til slankekur. Brugen af Trimlet kan ikke stå alene - derfor anbefales det at omlægge kost og dyrke regelmæssig motion, hvis den ønskede effekt skal opnås.


Indhold: 180 kapsler - svarer til en måneds forbrug.

6 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Glucomannan

3000

mg

-

Chrom

90

µg

225%

Ingredienser:

Glucomannanpulver (konjakrod/amorphophallus konjac K. Koch), Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Kapsel (oksegelatine), Antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), Krom (chromchlorid hexahydrat)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.