CLEAN Reserve Warm Cotton (Reserve Blend) - 50 ml.

1
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42427

Warm Cotton Eau de Parfum fra CLEAN Reserve serien giver en ren og frisk duft i dit personlige blend

CLEANs nye serie af Reserve parfumer er formuleret så du kan mixe og matche produkterne med hinanden for at skabe din helt egen unikke duft, som passer perfekt til dig.

Warm Cotton varianten har friske og rene noter, og dens duft passer perfekt til navnet, idet den mest af alt minder om duften fra varme lagener frisk ud af tørretumbleren. Duften har desuden undertoner af jasmin, lilje, citrus, rav og moskus, som giver den en mild og behagelig aroma. Duften er inspireret af den hyggelige og behagelige følelse du får, når du kryber ned under nyvasket sengetøj. Produktet kan både bruges af kvinder og mænd, og passer perfekt sammen med Rain duften fra CLEAN Reserve. 

Bæredygtig duft

Ideen med CLEAN Reserve var at fremstille rene parfumer uden skadelige kemikalier - af denne grund er duftenes ingredienser alle bæredygtigt fremstillede og hentet på en måde, hvor klimaaftrykket bliver så småt som muligt. Warm Cottons ingredienser er blandt andet hentet fra lokale landmænd i Laos, hvorved samarbejdet hjælper med at støtte udviklingsprojekter i nærområdet, hvilket både kommer naturen og folket til gode. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Vand, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Eugenol, Benzylbenzoat, Citral

Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42427
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.