CLEAN Reserve Solar Bloom - 100 ml.

1
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42434

Solar Bloom Eau de Parfum fra CLEAN Reserve serien for en sommerlig duft

CLEANs nye skønne parfumer er formuleret til, at du kan kombinere og matche dem med hinanden for at opnå en helt unik og personlig duft! 

Solar Bloom er en fantastisk attraktiv duft, der minder om sommer på flaske. Produktet har noter af friske og berusende citrusfrugter som mandarin og bergamotte i kombination med jasmin- og appelsinblomst. Den har desuden undertoner af cedertræ, kokosvand og vetiver. Ingredienserne er sammensat for at skabe en perfekt afbalanceret overskøn duft, der passer super godt sammen med Acqua Neroli, Souded Oud eller Skin varianterne fra Reserve serien. 

Bæredygtig duft

CLEANs Reserve dufte er alle skabt med bæredygtighed i fokus for at skåne miljøet mest muligt. Af denne grund er duften formuleret med bæredygtigt hentet Grøn Mandarin og Vetiver, som er dyrket af lokale farmere fra Haiti. Herved bidrager CLEAN til at støtte lokale uddannelses- og sundhedsprogrammer i nærområdet. Desuden er alle parfumerne formulerede uden skadelige kemiske ingredienser. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Vand, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Phenoxyethanol, Kumarin, Citral, Benzylbenzoat, Linalool, Limonene, Geraniol, Benzylsalicylat, Citronellol

Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42434
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.