CLEAN Reserve Rain Reserve blend - 50 ml.

1
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42429

Rain Eau de Parfum fra CLEAN Reserve serien tilfører en ren og jordlig duft til dit personlige blend

CLEANs nye serie af Reserve parfumer er designet således at du kan sammensætte din helt egen unikke duft ved at mixe og matche produkterne på tværs af hinanden.  

Rain varianten har en naturlig og forfriskende duft, der minder om nyfaldet regn på en varm sommerdag eller om de frodige tropiske planter, du finder i en fugtig regnskov. Den har nemlig noter af blandt andet agurk, bergamotte, vetiver, åkander og hvide blomster. Produktets fantastiske duft er inspireret af den forfriskende og rolige stemning, der opstår efter et kraftigt regnskyl. Duften er både til mænd og kvinder og er perfekt at kombinere med Warm Cotton varianten fra CLEAN Reserve. 

Bæredygtig duft

Ideen med CLEAN Reserve var at fremstille rene parfumer fri fra skadelig kemi. Derfor er alle de naturlige ingredienser bæredygtigt fremstillede og hentet på en måde, hvor klimaaftrykket bliver så småt som muligt. Rains indhold af Vetiver kommer fra bæredygtigt landbrug i Haiti, hvor samarbejdet mellem de lokale landmænd og brandet selv hjælper med at støtte udannelses- og sundhedsfremmende programmer i nærområdet. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Vand, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Phenoxyethanol, Hydroxycitronellal, Citral, Farnesol, Cinnamal

Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42429
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.