CLEAN Reserve Lush Fleur - 50 ml.

1
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 52578

Frisk blomsterduft fra CLEAN Reserve serien i deres Lush Fleur Eau De Parfum duft

CLEANs nye parfumer fra Reserve serien er egnet til, at du kan kombinere og matche de forskellige varianter, for at skabe din helt egen unikke duft. Se alle de skønne dufte fra CLEAN Reserve lige her!

Denne CLEAN Reserve Lush Fleur parfume har en fantastisk duft af blomster og citrusfrugter. Med noter af blandt andet sødmefuld mandarin, syrlige hindbær og en buket af blomster er Lush Fleur en luksuriøs parfume, der giver en perfekt afbalanceret duft. Blandingen af de mange forskellige noter gør, at parfumen giver en helt speciel duft, uanset om du bærer den alene eller i kombination med en anden CLEAN Reserve parfume. Lush Fleur giver dig følelsen af, at være selvsikker, feminin og sensuel på samme tid - perfekt til enhver stærk kvinde.

Bæredygtig duft

CLEANs parfumer er fremstillet helt uden skadelig kemi, og brandet anvender desuden udelukkende bæredygtigt hentede naturlige ingredienser for din og for naturens skyld. I parfumen er der for eksempel anvendt den plante, som på engelsk hedder Bushman's Candle. Planten er dyrket lokalt i det afrikanske land Namibia under Fair Trade principper, hvilket bidrager til ordentlige arbejdsforhold for lokalbefolkningen. Herefter er planten behandlet med økologiske opløsningsmidler. 


Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfume, Water/Aqua/Eau, Glycerin, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Benzylsalicylat, Linalool, Geraniol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol

Indgår i kategorierne
  1. Skønhed
  2. Parfume
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 52578
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.