Herôme Caring Nail Polish Remover Pads - 30 stk

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Herôme
Varenummer: 24721

Herôme Caring Polish Remover Pads fjerner neglelak på en mild og plejende måde

Med disse Herôme Caring Nail Polish Remover Pads kan du hurtigt og nemt fjerne selv den mest vanskelige neglelak. I modsætning til billige neglelakfjernere er produktet mild mod neglen, da denne lakfjerner er acetonefri, hvilket forhindrer dine negle i at tørre ud. Caring Nail Polish Remover Pads er desuden tilsat lanolin, som er med til at forhindre udtørring og dermed risikoen for flækkede negle. Lanolin giver derudover neglene en flot, naturlig glans - så ser dine negle velplejede ud med det samme!

Produktet har en mild duft, som ikke er ubehagelig for næsen. Ydermere kommer Herôme Caring Nail Polish Remover Pads i en smart og praktisk æske, så du kan have dem med på farten.

Anvendelse:

Det er altid en god ide at gnide med vatrondellen fra neglebånd mod neglespids. På den måde undgår du at der flyder uønsket neglelak ind under neglebåndet og skader neglen.

Indhold: 30 stk.

Ingredienser:

Methoxy-2-propanol, Methyl Acetate, Isopropylpalmitate, Parfume, Panthenol, Propylene glycol, Lanoline Alcohol, Amyl Cinnamal, Benzylalkohol, Benzylbenzoat, Benzylsalicylat, Citronellol, Kumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl-3-cyclohexencarboxaldehyd, Isoeugenol, Butylphenylmethylpropional, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Indgår i kategorierne
  1. Skønhed
  2. Negle
  3. Neglelakfjerner
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Herôme
Varenummer: 24721

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.