Herôme

38 Produkt(er)

Herôme - Luksuriøs og raffineret neglepleje

Vi har alle oplevet spaltede og flækkede negle, de misfarvede negle og de bløde, der hurtigt knækker og efterlader os med et opgivende suk. Heldigvis er vi hos Med24.dk blevet officiel webforhandler af Herôme, og vi tilbyder dig derfor en helt luksuriøs og virkningsfuld negle pleje, der kan gøre dine negle indbydende, feminine og glansfulde igen!

Drømmer du derfor om stærkere negle? Så kan du nu forebygge alt fra revnede neglebånd, fjerne misfarvning af negle til at gendanne samt styrke dine negle ved hjælpe af Herôme Cosmetics! 

Hvad er Herôme?

I mere end 35 år har Herôme været pioner indenfor pleje af hænder og negle. Grundlæggeren Margreet van Roemburg døjede selv med sine negle, og gjorde sig en opdagelse af et middel som kunne afhjælpe hendes problemer. Hun valgte derefter at videreudvikle produktet, der i dag har skabt grundlaget for en lang række kvalitetsbetonede og luksuriøs pleje baseret på rene midler. 

Verdenskendt brand

Herôme Cosmetics startede sin succes på Hollands marked med neglehærderen samt naturlig neglepleje. De virksomme produkter har siden bredt sig til hele verden og skabt indbydende og flotte hænder hos flere mio. forbrugere. De har som følge af anerkendelsen valgt at udvide sortimentet med anden lækker pleje, hvorunder du kan finde desinfektion, øjenpleje i form af bl.a. Herôme Wonderpen. Du kan desuden finde fodfil og fodhøvl i sortimentet samt Herôme makeupfjerner. 

Bevist virkning og egen produktion

Herôme lægger stor vægt på forskning, veldokumenterede produkter, troværdighed og kundetilfreds. Brandet sælger derfor ikke blot ord, men fantastiske produkter, hvis effekt er bevist og imødekommer kundernes behov og ønsker. Produkterne er både skånsomme og allergivenlige, og er derfor tilpasset enhver sjæl.

For at sikre den høje kvalitet er Herôme Cosmetics en af de få selvstændige hollandske producenter af kosmetik. De udvikler, fremstiller og distribuerer således alle deres produkter i ind- og udland.  

Den gyldne vej til smukke negle

Smukke negle er langt fra en selvfølge, og det kræver oftest en kærlig hånd, tid og gode produkter for at vedligeholde sunde og stærke negle. Heldigvis har Herôme gjort det let og enkelt med Herôme neglekur samt neglepleje, hvorunder du finder en masse negle produkter, der kan give dine hænder et flot udtryk til enhver lejlighed. Vi har listet nogle af de største hit blandt kvinder nedenfor: 

Herôme Negleolie

Hos Med24.dk finder du en række af forskellige nærende nail oils fra Herôme, som er særligt effektive til at pleje og styrke negle samt neglebånd helt i dybden med et indhold af gavnlige olier samt Vitamin E og F.  

Herôme neglehærder også kendt som Herôme negleforstærker

Blandt disse finder du Nail hardener i forskellige grader - såsom Herôme Nail Hardener Extra Strong. Neglehærdernes eksklusive indhold gør selv de blødeste og svageste negle stærke og hårde, så du slipper for flækkede negle og riller.  

Herôme Nail growth explosion

Oplever du negle, der hverken gider at gro eller fremstå glansfulde? Så er du langt fra den eneste, og Herôme har derfor også valgt at komme dit behov til undsætning. Med deres Nail Growth Explosion bliver dine negles tilstand forbedret, mens væksten af neglen stimuleres. Inden for kort tid vil du allerede kunne opleve de flotte resultater. 

Herôme Neglelakfjerner

De fleste, der går op i deres negles udseende er flittige anvendere af neglelak. Hertil er Herôme Neglelak et oplagt valg for dig, der ønsker sund, flot og sikker udsmykning af dine negle. De fleste neglelak misfarver neglene, og diverse neglelakfjernere forbedrer langt fra deres tilstand. Herôme har udviklet deres Caring Polish Remover, Pads samt neglelak med henblik på, at neglene skal efterlades lige så sunde og stærke som udgangspunktet.  

Herôme Exit damaged nails serum

Har du allerede udsat dine negle for skadelige produkter er der dog heller ingen grund til bekymring. Herôme reder nemlig dine negle selv på et hængende hår. Deres EXIT Damage Nails Serum er herfor en vildt effektiv kur til beskadigede negle bl.a. forårsaget af kunstige negle. Serummet er bestående af et avanceret vitaminkompleks, der hjælper neglenes naturlige balance. 

Herôme sæt og gaveæsker

Hvem siger ikke at neglepleje også kan gøre en kvinde blød i knæene?

Vejen til mere velvære og en kvindes hjerte kan nemlig hurtig vindes med Herôme gaveæsker. Er du på jagt efter lidt selvforkælelse eller en helt særlig gave, går du aldrig galt i byen med hverken Herôme Fransk Manicure sæt eller en gaveæske med Herôme Nail Whitener samt Nailhardener Strong. Du kan desuden finde en lækker gaveæske med negleolie!

Ønsker du en gave af særlig omtanke kan du med stor fordel også selv kombinere en række af de raffinerede produkter fra Herôme.  

Køb Herôme Cosmetics hos Med24.dk

Når det kommer til din pleje og eget velvære er det helt okay at stille høje krav – Man bør derfor heller aldrig nøjes, når det gælder flotte og velplejede hænder samt negle. Herôme Cosmetics kvalitetsbevidste og effektive pleje dækker herfor ethvert behov og findes til selv den mest kræsne sjæl.

Den ultimative pleje kan nu købes til lækre tilbud og mindst lige så ultimative priser hos Med24.dk!  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.