Depend Gel iQ Start Kit

1
1
1
Se alle produkter fra Depend & Depend Gel iQ
Varenummer: 54326

Lav smukke og glansfulde negle med dette startsæt fra Depend Gel iQ

Depend Gel iQ Start Kit er til dig, som ønsker at lave negle med gel neglelak. Med 6 enkle trin får du super glansfulde negle, der holder i helt op til 14 dage. Gel iQ laksystemet er lavet på en unik gel-formular med UV/LED teknologi. I dette startsæt får du alt, hvad du har brug for; Base Coat, Top Coat, Pre-Cleanser, High Shine Cleanser, neglefil, manicurepind og UV/LED-lampe.

Startsættet er helt uundværligt, når du begynder at lave dine egne gellak negle. Sættet indeholder alt du skal bruge, med undtagelse af neglefarve, som du selv skal vælge samt dit removerprodukt.

Sættet indeholder:

  • Base Coat - 5 ml
  • Top Coat - 5 ml
  • Pre-Cleanser - 25 ml
  • High Shine Cleanser - 25 ml
  • Neglefil - 1 stk.
  • Manicurepind - 1 stk.
  • UV/LED-lampe med adapter
  • Brugsanvisning

Anvendelse:

Læs hele brugsanvisningen omhyggeligt igennem, inden du begynder påføring! Følg herefter disse 6 trin, og se eventuelt videoen herunder.

1) Rengøring:
Påfør Gel iQ Pre-Cleanser på en vatrondel, og rengør neglene omhyggeligt. Lad neglen tørre i 30 sekunder, så den er helt tør. Rør ikke ved neglefladen, efter den er rengjort.
2) Underlak:
Påfør et tyndt lag Gel iQ Base Coat. Hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.
3) Farve:
Påfør et tyndt lag af din valgte Gel iQ farve. Hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. Påfør derefter endnu et tyndt lag farve og hærd igen i 30 sekunder i UV/LED-lampen.
4) Overlak:
Påfør et tyndt lag Gel iQ Top Coat og hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.
5) Rengøring/Finishing:
Neglen har en klæbrig overflade, som skal af for at give den optimale glans. Det er derfor vigtigt, at hele neglefladen rengøres med Gel iQ High Shine Cleanser. Påfør Gel iQ High Shine Cleanser på en vatrondel, og læg den over hele neglen. Vent i 5 sekunder og tryk med et fast og jævnt tryk på hele neglen. Træk vatrondellen fra neglebåndet til neglespidsen i ét fast træk. Brug en ny vatrondel til hver negl. Tag til sidst en ny vatrondel med High Shine Cleanser og kør igen over alle negle.
6) Afslutning:
Afslut hele behandlingen med at vaske dine hænder grundigt med vand og sæbe.

OBS! Depend Gel iQ Base Coat, farvet lak og Top Coat tørrer ikke som almindelig neglelak, og kræver at du har en Depend UV/LED-lampe for at tørre og hærde. Undgå at underlak, farvet lak og overlak kommer i kontakt med huden omkring neglen. Fjern med Gel iQ Pre-Clenser på en vatpind inden hærdning i lampen, hvis noget er kommet på huden.


Indhold:
1 sæt


Ingredienser:

Gel iQ Base Coat:
Bis-Hea Poly (1,4-Butanediol)-9/Ipdi Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Isobornyl Methacrylate, Methacrylic Acid, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenyl, Phosphinate, Silica, BHT.

Gel iQ Top Coat:
Bis-Hea Poly(1,4-Butanediol)-9/Ipdi Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Sucrose Benzoate, Bis-Hema Polyneopentyl Glycol, Adipate/Ipdi Copolymer, Ethyl (2,4,6-Trimethylbenzoyl) Phenylphosphinate, Tri-methylolpropane Trimethacrylate.

Pre-Cleanser:
Alcohol Denat, Isopropyl Alcohol.

High Shine Cleanser:
Sopropyl Alcohol, Alcohol Denat.

Se alle produkter fra Depend & Depend Gel iQ
Varenummer: 54326
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.