Happy Makeup Eyes - 4 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Happy & Happy Makeup
Varenummer: 48147

Lille børstesæt med 4 øjenskyggebørster til ethvert makeuplook

Hos Med24.dk har vi fået vores helt eget mærke indenfor makeup børster og pensler. Mærket hedder 'Happy' og er lavet i en rigtig god kvalitet, som vil holde gennem mange år. Dette børstesæt sikrer, at du aldrig skal gå på kompromis med din makeup. Sættet indeholder 4 forskellige øjenskyggebørster, der alle er dejlig bløde. Det kommer med et smart etui, der beskytter penslerne, og gør det nemt at have dem med på farten. Sættet består af en Blending Brush, Eye Shadow Brush, Angled Eye Shadow Brush og en Crease Brush, der gør det muligt at skabe ethvert makeuplook.

Hvad bruges børsterne til?

Blending Brush: denne pensel blender makeuppen flot sammen. Den er ideel til at blende og tone din øjenskygge samt til at buffe pudder ind på mindre områder.
Eye Shadow Brush: øjenskyggepensel til hele øjenlåget. Den er god til at påføre øjenskygge på hele øjenlåget.
Angled Eye Shadow Brush: skrå øjenskyggepensel, der er god til at påføre, blende og tone din øjenskygge. Dens skrå hår gør den velegnet til at påføre en mørkere øjenskygge i den yderste del af øjenåget for at definere øjet.
Crease Brush: mellemstor pensel til øjenskygge. Den er velegnet til at lave et præcist øjenskyggelook så som en cut crease.

OBS: på billede nr. 2 kan du se penslernes navne.


Indhold: 4 stk.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.