Happy

Happy - Lave priser og hurtig levering

”Happy” er Med24’s eget mærke, som er udviklet med formålet om at tilbyde produkter til ethvert behov; udvalget inkluderer derfor alt fra elastikker og hårklemmer til vatrondeller og makeupbørster. Læs mere om de spændende produkter fra Happy lige her.

97 Produkt(er)

Happy - Med24’s eget mærke

Hos Med24.dk drømmer vi om at give dig sundhed til krop og sjæl til en rimelig, overkommelig pris, hvor alle kan være med – uanset alder, køn og behov. I denne ånd har vi udviklet vores eget mærke, Happy, som netop tilbyder vores kunder et bredt udvalg af produkter, der inkluderer alt fra hårelastikker og hårklemmer til vatrondeller og makeupbørster. Happy er tiltænkt dig, der går op i det visuelle look og kvalitet, men ikke vil betale dyre domme for et produkt – hvad end det er personlig pleje, skønhed eller basisvarer.

Produkter til en lav pris, men høj kvalitet!

Nogle gange går pris og kvalitet ikke hånd i hånd – og det er vores eget mærke, Happy, i dén grad et bevis på! Selvom prisen er lav, er der nemlig ikke gået på kompromis med hverken kvalitet, kreativitet eller det visuelle udtryk; derfor har du altså mulighed for at skabe et fint makeuplook, en smuk frisure eller en optimal hudpleje uden at købe dig fattig i dyre produkter.

Tiltænkt enhver lejlighed og ethvert behov

Produkterne fra Happy er inddelt i forskellige serier og produktgrupper, så du kan finde dét produkt, der lever op til netop dine krav til både udtryk, kvalitet og pris:

Happy Makeup

Denne serie byder på makeupbørster og makeupbørstesæt, så du kan skabe et personligt, professionelt look. Børsterne kommer i forskellige farver, former og størrelser, så du kan finde dén børste eller dét sæt, der kan dække netop dine behov. Børsterne er alle i høj kvalitet og giver et fejlfrit og professionelt resultat. Alle makeupbørster fra Happy er desuden veganske.

Happy Hair

Hvad end du ønsker at skabe en neutral og praktisk opsætning med en elastik eller ønsker et festligt look med en farverig hårklemme, kan du finde produktet i Med24’s sortiment af hår accessories. Produktserien byder på både hårklemmer, hårspænder, hårkamme og elastikker i diverse former, farver og udtryk.

Happy Basic

Basisvarer er varer, der er essentielle og nødvendige i din daglige hud- eller hårplejerutine; og dette må vatpinde og vatrondeller siges at være. Hos Med24dk kan du derfor købe vatrondeller og vatpinde fra Happy i flere former og størrelser til en god, overkommelig pris, som især er vigtigt, når det er et produkt, du har brug for igen og igen.


Gå på jagt i det spændende og varierende udvalg af produkter fra vores eget mærke, Happy. Vi tilbyder produkter i en god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.