Sigvaris

Sigvaris har gennem mange år specialiseret sig i at tilbyde kompressionsstrømper og tilbehør af højeste kvalitet. Se det store udvalg af kompressionsstrømper i forskellige længder og materialer, og find tilbehør, der kan gøre det lettere at få strømperne på samt øge deres levetid.  

Sigvaris kompressionsstrømper | Sigvaris tilbehør 

10 Produkt(er)

Et firma med erfaring

De første spadestik til Sigvaris blev taget for over 150 år siden, hvor firmaets grundlægger, Moritz Ganzoni-Sträuli, startede et firma og arbejdede med tekstil, strømper og elastikbind. I dag er firmaet et verdensomspændende net af fabrikker og forhandlere, og produktlinjen er udvidet fra elastik og elastisk tekstil til nu hovedsageligt at omfatte kompressionsstrømper til både behandling, forebyggelse og til brug ved sport og fysisk aktivitet. 


Sigvaris kompressionsstrømper

Sigvaris har et bredt udvalg af kompressionsstrømper, og de populære Cotton strømper findes i mange varianter. Strømperne er særligt velegnede til sart hud, eller til folk, der er på jagt efter lækker komfort og god støtte. Strømperne har god åndbarhed, og de kan findes med og uden tæer både som knæstrømper og lyskestrømper.

Sigvaris Ulcer X er en serie behandlerstrømper, som har god kompression og nænsom beskyttelse af sår. Strømperne består af en inder strømpe og en yderstrømpe, og Ulcer X kan fås i flere størrelser og både som lange og korte strømper.

En kompressionsstrømpe, som passer til enhver lejlighed, er Sigvaris Comfort. Denne strømpe kan både bruges af mænd og kvinder, og med dens klassiske design og høje kompressionsgrad er den et oplagt valg for mange. Strømpen kan fx bruges som flystrømpe under længerevarende rejser eller i hverdagen til at støtte benene. Strømperne er yderst komfortable – deraf deres navn, og strømpens design har en god pasform og perfekt fit for brugeren.  


Sigvaris tilbehør

Hos Sigvaris ved man, at det ikke kun er strømpen i sig selv, der er afgørende for en behagelig oplevelse og god kompressionseffekt. Selve det at tage strømperne på og af har også stor betydning, for det kan være meget ubehageligt at tage en stram kompressionsstrømpe på. Hvis ikke kompressionsstrømpen sidder helt korrekt, kan man risikere et stort ubehag eller farlig begrænsning af blodtilførslen.

For at gøre af- og påføringen lettere tilbyder Sigvaris flere forskellige hjælpende løsninger til strømperne. 


Sigvaris handsker

Det er altid en god idé at bruge gummihandsker ved påtagningen af støttestrømper, da gummihandskerne giver et godt og effektivt greb om strømperne, så de lettere kan komme til at sidde rigtigt. Med gummihandskerne undgår du desuden at rive eller trække for meget i strømperne, som ellers kan være med til at sænke deres levetid. 


Sigvaris strømpepåtager

Hvis du bruger strømper uden tå, kan en glidesok være en god hjælp til at tage strømperne på. Glidesokken sidder på foden og får med sit glidevenlige materiale sokken til at glide mere ubesværet over foden og hælen, som ellers er et lidt kritisk sted, når det kommer til påføringen af stramme sokker.

Derudover kan du bruge en Doff N’ Donner kegle og/eller muffe til at tage kompressionsstrømperne på, som både gør det nemmere selv at tage strømperne på, men også er nem at anvende for en hjælper. Under produkterne kan du finde en video, der instruerer brugen af keglen og muffen, hvis du gerne vil se produktet i brug.  


Hold strømperne oppe

Du kan opleve problemer med at holde strømperne oppe, hvis siliconestykket på strømpernes øverste kant trænger til en rengøring. Hvis ikke det er problemet kan du med fordel bruge Sigvaris Strømpelim på huden, som effektivt holder strømpen på plads. Limen er blid men effektiv, og den påføres nemt med roll-on-funktionen. 


Vedligeholdelse af strømperne

For at sikre dine Sigvaris kompressionsstrømper den længst mulige levetid, anbefales det, at du følger vaskeanvisningen til strømperne. Denne anvisning kan findes under hvert produkt.


Du kan her se hele vores udvalg af kompressionsstrømper, og under kategorien kan du læse meget mere om kompressionsstrømper i vores guide til valg af kompressionsstrømper. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.