Raunsborg Nordic

Raunsborg Nordic - Naturlig pleje og skønne dufte

Hvad er Raunsborg Nordic?

Raunsborg Nordic blev grundlagt i 2011 på Sydfyn - samme sted som de i dag har kontor, laboratorie og produktion. Raunsborg er grundlagt gennem et partnerskab med Plum A/S, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og produktion af hudplejeprodukter, og designeren Jim Lyngvild. Samarbejdet har resulteret i produkter af høj kvalitet med milde dufte til både kvinder og mænd.

Raunsborg Nordic er et kvalitetsbevidst dansk mærke, og hele processen fra idé til produktion sker i Danmark hos PLUM A/S i Assens. Alle produkter kontrolleres dagligt for at sikre dig den bedste kvalitet! 

Naturen som inspirationskilde

Inspirationen bag hudplejeprodukterne kommer fra den mange hundrede år gamle danske bog, Flora Danica, som omhandler den nordiske natur. Naturen skaber selv små mirakler, og hos Raunsborg har man fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster, som anvendes konstruktivt i produkterne og danner grundlaget for Raunsborg. Hudpleje produkterne er baseret på naturlige ingredienser som kan findes i den danske natur, og kan anvendes til alle hudtyper.

Produkterne og serierne fra Raunsborg Nordic

Raunsborg Nordic serien er en skønhedsserie med milde dufte.
Raunsborg MAN er hudpleje og dufte til den maskuline hud.
Raunsborg Sensitive er en parfume fri skønhedsserie, specielt udviklet til sensitiv hud.

Hos Med24 finder du et bredt udvalg af Raunsborg Nordic skønhedsprodukter, vi har alt indenfor plejeprodukter til ansigtet og kroppen, pleje til håret, sunlotion, skønne dufte og en serie af plejeprodukter til mænd.  

Favoritterne:
Raunsborg Nordic Håndcreme er en af vores bestsellere. Cremen er kåret som vinder af ”Danish Beauty Awards” i år 2013. Cremen er en nærende pleje, der hurtigt trænger ind i huden. Den har desuden en skøn duft af birk.   

Raunsborg Shampoo til alle hårtyper renser, plejer og beskytter dit hår uden at virke udtørrende på hovedbunden. De aktive ingredienser fra havtorn giver styrke og glans til håret, mens multebær virker beroligende på en følsom og irriteret hovedbund.

Raunsborg Bodylotion er en rig og nærende bodylotion med en skøn duft af rabarber og solbær. Cremen indeholder radiseolie, som gør at den hurtigt trænger ind, uden at efterlade huden fedtet. Cremen indeholder Padderok, som opstrammer huden og stimulerer produktionen af elastin og kollagen.   

Raunsborg Nordic Pink Rose parfume er en parfume med en elegant, feminin og skøn duft af vilde roser.

Saltvandsspray fra Raunsborg Nordic giver håret et naturligt strandlook ved at tilføre hold og fylde. Denne saltvandsspray indeholder mineralsk salt fra havvand samt citronmelisse og brændenældeekstrakt, som tilfører vitaminer og mineraler.  

Hos Med24 finder du et bredt udvalg af de naturlige, danske skønhedsprodukter fra Raunsborg Nordic til en god pris. Husk at du altid kan opnå gratis fragt, når du handler hos os. Vi pakker, sender og leverer alle ugens dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.