Raunsborg Man - Lækker hudpleje til mænd

Raunsborg Man

Raunsborg Man er en serie hudplejeprodukter fra Raunsborg, der er specielt tilpasset de særlige behov og forhold, der er gældende for mænds hud. Læs mere om Raunsborg Man her! 

4 Produkt(er)

Hudpleje til mænd

Det er mindst ligeså vigtigt for mænd at passe godt på deres hud, som det er for kvinder. Du kan dog ikke forvente at få helt det samme ud af alle hudplejeprodukter som kvinder, da mænds hud naturligt er tykkere og har flere hår og større talgproduktion. Derfor har Raunsborg udviklet en serie hudplejeprodukter, der er specielt tilpasset din maskuline hud.

Serien omfatter både vask, creme og gel til ansigt og krop foruden en reparerende håndcreme og en maskulint duftende eau de parfume. 


Raunsborg Man Face gel

Denne populære gel til ansigtet er simpel og let at påføre, og den har en fugtgivende effekt på huden. Gelen duft friskt af vild, dansk natur, og den indeholder lækre ingredienser som havskum, udtræk fra blæretang og hyaluronsyre. Blæretang er en nordisk tang, der vokser langs de danske kyster, og den er helt naturlig at støde på, hvis du går en tur på stranden.

Disse ingredienser er med til at genopbygge, blødgøre og berolige huden, og samtidig plejer hyaluronsyren hudens egen naturlige fugtbalance, så huden holdes stærk og smidig. Brug Raunsborg Man Facegel til at rense huden dagligt, eller påfør den i forbindelse med barbering.  


Raunsborg Man Body lotion

Denne lækre bodylotion er en creme, som du kan bruge til hele kroppen. Cremen giver huden masser af fugt og pleje, så huden holdes stærk, sund og smidig. Cremen dufter lækkert af nordisk, vild natur, og med ingredienser som ekstrakt fra blæretang, birk, radisefrø og squalane, bliver huden stærkt genopbygget og beroliget på samme tid.

Ingredienserne stammer fra det nordiske miljø, som mange af Raunsborgs andre ingredienser. Du kan bruge Raunsborg Man Bodylotion på ren og tør hud, gerne efter du har været i bad, og ellers når du føler, at din hud kan bruge lidt ekstra pleje. 


Raunsborg Man 793

Raunsborg Man 793 – Year of Legends er en eau de toilette, hvis maskuline og elegante duft leder tankerne tilbage til vikingernes tid og den friske nordiske natur. Med noter som citrus, bark og friske urter er denne duft perfekt til dig, som er på udkig efter rå, maskulin og nordisk duft. Raunsborg Man 793 har desuden svagere noter af læder, nellike og fyr, som bidrager til den samlede og harmoniske duft.

En kunde har givet Raunsborg Man 793 5 stjerner og skriver blandt andet: “Super lækker frisk duft, produceret i DK og derfor ikke testet på dyr.” 


Vask- og renseprodukter

Udover plejende gel og creme og fantastisk duft, kan du fra Raunsborg finde renseprodukter til ansigt og krop.

Vælg fx Raunsborg Man bodyshower, som er en showergel, der udover at vaske huden ren også plejer og giver fugt.

Til at vaske ansigtet rent om morgenen og om aftenen efter en travl dag, kan du bruge Raunsborg Man Face wash. Denne ansigtsrens er mild og skummende, og den har en frisk duft. Rensen udtørrer ikke huden, men renser huden ren på en skånsom måde. Med nordiske ingredienser som salvie og hvid pil kan ansigtsrensen også modvirke urenheder og rødmen. 


Helende hånd- og kropscreme

Raunsborg Man Viking Repair er Raunsborgs bud på en helende og fugtende creme, der har en effektiv virkning mod tør og sprukken hud. Med denne creme får du altså et lækkert og virksomt produkt, der egner sig særligt godt mod udsatte områder som hænder, albuer og fødder, men som også kan bruges på resten af kroppen. 


Køb Raunsborg Man her hos Med24.dk

Vælg blandt de plejende og rensende produkter fra Raunsborg Man, når du skal vælge produkter til din hudplejerutine. Her hos Med24.dk har vi altid gode priser, og vores uddannede personale står klar til at hjælpe og komme med gode råd til din hudplejerutine. Se her det store udvalg af andre produkter fra Raunsborg Nordic

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.