RadiCover ? mod mobilstråling

RadiCover udvikler og producere anti-strålings produkter, der beskytter dig mod de trådløse apparaters påvirkning - læs om RadiCover her! 

39 Produkt(er)

RadiCover – mod mobilstråling

Går du rundt med hovedpine? Føler du dig træt og uoplagt? Eller har du sågar oplevet celleforandringer i huden? Så er det måske på tide at tænke over den mængde stråling du udsætter dig selv for hver dag.   

Vidste du, at lige så snart din mobiltelefon er tændt, så udsender den mobilstråler, som kan påvirke vores krop - Lige meget om den ligger på natbordet eller i din lomme. Mobilstrålingerne opstår, når dit trådløse apparat skal have forbindelse til en router eller sendemast. 

Enrico Kaarsberg er én af de personer, der har oplevet mobilstrålernes negative påvirkning på egen krop, da han i 2013 havde præcis overstående symptomer, med hovedpine, træthed og celleforandringer. Han kunne ikke finde nogle anti-strålings produkter, så derfor tog han sagen i egen hånd, og i juni 2014 startede han RadiCover. 


Produkter fra RadiCover

Faktisk er det ikke kun vores mobiltelefoner, der udsender mobilstrålinger - også tablets, høretelefoner og babyalarmer. Derfor har RadiCover selvfølgelig også udviklet anti-mobilstrålings produkter til disse trådløse apparater.  

I vores store sortiment af RadiCover finder du bl.a.: 

  • Mobil cover til iPhone– fx RadiCover iPhone 6, RadiCover iPhone 7, og RadiCover iPhone 13
  • RadiCover mobilpose
  • RadiCover iPad
  • RadiCover til hovedtelefoner
  • RadiCover babyalarmpose
  • RadiCover tæppe

Alle RadiCover produkterne er testet og udviklet, så du får det bedste produkt i hænderne, når du bestiller RadiCover.  

Virker RadiCover?

Hos RadiCover er det kun de bedste produkter, der kan lever op til de høje krav, der kommer på hylderne. Hos laboratorium CETECOM i Tyskland og USA bliver alle RadiCovers anti-strålings produkter testet og undersøgt, hvorfor produkterne fra Radicover har dokumenteret beskyttelse og effekt. Den integrerede anti-strålingsmembran reducerer stråling fra mobiltelefoner, tablets, høretelefoner, babyalarmer og meget andet med 55% - 99,9%. Du kan derfor med fordel prøve et mobil cover fra RadiCover, eller beskytte dit barn ved at bruge en babyalarmpose. 

I forhold til de mange RadiCover anmeldelser på Trustpilot, er der stor tilfredshed blandt kunderne, og det er også den tilbagemelding vi, hos Med24, får fra vores kunder.  


RadiCover tilbud hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af RadiCovers produkter, der kan beskytte dig mod mobilstråling fra diverse trådløse apparater. Der vil løbende være tilbud på Radicover, så det ikke er prisen, der skal holde dig fra at vælge RadiCover. Bestil i dag og få hurtig levering! RadiCover og Med24.dk tager stråling alvorligt – Gør du?

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.