Radicover iPhone 13 Pro Max Flipcover Vegansk Læder Sort

1
1
1
1
Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46328

RadiCover Flipcover til iPhone 13 Pro Max - beskytter mod stråling fra mobiltelefonen

Stilrent flipcover med anti-strålingsmembran til iPhone 13 Pro Max. Membranen i coverets forside reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler der udsendes fra din mobiltelefon. Flipcoveret fra RadiCover er udstyret med den nyeste teknologi indenfor antiskimming, som beskytter dit kreditkort mod at blive aflæst uden at du ved det.

Mobilcoveret har desuden en super smart stand funktion, så du nemt kan se film og serier på telefonen, når du er på farten.

Hvordan virker anti-stråling?

For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højttaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i f.eks. lommen eller tasken.

Coveret beskytter kun i retning af fronten, hvilket betyder at fronten af coveret altid skal vende i retning af kroppen for at opnå beskyttelsen. Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevist skadeligt.

Fordele

  • Cover til iPhone 13 Pro Max.
  • Reducerer 86% af stråling fra mobiltelefonen.
  • Siden har 3 lommer til kreditkort.
  • Smart magnetluk i siden.
  • 100% vegansk.
  • Lavet i en klassisk sort farve.

Materialer

Ydersiden af dette cover er lavet af lækkert højkvalitets PU læder, som er behageligt at holde ved. Indersiden af coveret er lavet af samme lækre materiale, så telefonen nemt kan stå på siden uden at glide. Plastrammen er udført i hårdført gummibelagt PC plastik.

Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ. Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46328

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.