Protex Kondomer

Se udvalget af kondomer fra Protex, eller læs mere om Protex kondomer her! 

Protex kondomer – Til enhver smag og behov

Protex er et af de mest populære mærker indenfor kondomer, og dette er ikke uden grund. Deres række af forskellige kondomer tilgodeser mange forskellige behov i - både i forhold til størrelse, tykkelse og ekstra design som riller eller dupper. Hos Protex er kondomerne designet og fremstillet med henblik på at kunne tilbyde en række billige men sikre og behagelige kondomer, som kan passes og bruges af alle.  


Hvilken størrelse kondom skal jeg vælge?

Det er super vigtigt, at du vælger et kondom i den rigtige størrelse, for et kondom i forkert størrelse kan betyde en brist i sikkerheden og funktionen af kondomet. Et kondom, der er for lille, kan risikere at springe, hvorefter sikkerheden er brudt. Det kan desuden være ret ubehageligt og sågar smertefuldt at bruge et kondom, der er for lille. Hvis kondomet er for stort, er der risiko for, at kondomet glider af under samlejet og dermed mister sin funktion totalt.

Du kan finde information om længden og bredden af alle Protex’ kondomer under det enkelte produkt, men som udgangspunkt er de en størrelse medium. Når det kommer til størrelsen af kondomet, er bredden mere afgørende end længden, da det vigtigste er, at kondomet ikke klemmer eller glider af. 
Gennemsnitligt passer de fleste en størrelse medium, som har en bredde på 52-53 mm, men du kan også have behov for et ekstra stort kondom som Protex X-Large, der har en bredde på 56 mm. 


Forskellige kondomvarianter

Protex’ kondomer findes i disse 5 varianter og hvilken variant, der passer bedst til dig, afhænger af dine ønsker og behov for størrelse og design. Alle kondomerne er lavet af naturgummi og har en høj sikkerhed og grad af beskyttelse mod graviditet og kønssygdomme uden en ubehagelig lugt af gummi. 

Classic

Protex Classic kondomer er et oplagt og ligetil valg, som har et klassisk glat design og form. Kondomerne er 185mm lange og 52mm brede, hvilket svarer til en størrelse medium, som kan passe de fleste. Protex Classic kondomer kan både fås i pakninger af 10 og 30 stk. 

Super Thin

Hvis du er på udkig efter et kondom, der kan give ekstra følsomhed, er Protex Super Thin kondomer med sin tykkelse på blot 0,05 mm et godt valg. Kondomet er på trods af det ultra tynde design en sikker form for beskyttelse, der lever op til alle krav fra EU.  

X-Large

Protex X-Large kondomer er sin med længde på 195 mm og 56 mm en oplagt løsning, hvis du leder efter kondomer, der er større end normalt. De X-Large kondomer har samme høje grad af sikkerhed som de andre varianter fra Protex, og tykkelsen på kondomet er det samme som hos varianten Classic, selvom X-Large-versionen både er længere og bredere.  

Ribbed

Protex Ribbed kondomer har små riller i designet, som kan forøge følelsen hos både dig og din partner. Kondomerne er uden farve og ubehagelig lugt af gummi, og de kan med en længde på 185 mm og bredde på 52 mm passe til de fleste, som normalt bruger en størrelse medium.  

Maximum feeling

For en særlig oplevelse med maksimal følelse under samlejet kan du bruge Protex Maximum feeling. Kondomet har et særligt design med både riller og dupper, som kan give øget nydelse for begge parter.  


Køb Protex kondomer hos Med24.dk

Du kan finde det kondom, der passer bedst til dig og dine behov blandt kondomerne fra Protex hos Med24.dk - Altid til gode priser og helt eksklusive tilbud. Du kan finde flere kondomer her, og under kategorien kan du læse meget mere om valget af kondom. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.