Piz Buin

Piz Buin – Balancen mellem solbeskyttelse og solbrun hud

Piz Buin har gennem 70 år specialiseret sig i at give effektiv solbeskyttelse, samtidig med at produkterne fremhæver solbrun hud naturligt. Da de i 1960’erne indførte SPF som en mulighed for at matche graden af solbeskyttelse til kraftigheden af solens stråler, oprettede de samtidig muligheden for at bruge en solcreme, der er specielt tilpasset til hudtype og omstændigheder. Alt efter om det er en dag på stranden, i byen, eller i mange højdemeter, så yder Piz Buins produkter god beskyttelse til huden. 

Intensiverer og beskytter

Ved solbadning er det vigtigt at passe godt på huden, så du undgår de skadelige effekter fra solens UVB og UVA stråler. Her har Piz Buin altid haft specielt fokus på at finde en løsning til solbadere, som sikrer den nødvendige beskyttelse, men som samtidig giver mulighed for at opnå en smuk kulør. Deres sololie er fremstillet til specielt at fremskynde den naturlige solbruningsproces, uden at man går på kompromis med sikkerheden. Solbeskyttelsen fra Piz Buin er perfekt til alle, der nyder livet i solen, men som ønsker at gøre det på en mere sikker måde. 

Solbeskyttelse til hele kroppen

De mange forskellige produkter fra Piz Buin sikrer, at uanset hvilken hudtype du har, kan du finde lige præcis den grad af beskyttelse, som passer til dig. De forskellige sollotions har enten ekstra beskyttende eller ekstra fugtgivende effekt, og de er i perfekt balance mellem god beskyttelse og muligheden for smuk kulør.

Den sartere hud i ansigtet er der taget ekstra hensyn til med en fugtgivende ansigtscreme, der samtidig beskytter mod solens skadelige stråler. Derudover er der fra Piz Buin kommet muligheden for at passe godt på dine læber, både når du opholder sig i solen, men også til hverdag. Deres læbepomade indeholder aloe vera, og med SPF 30 er du altid sikret beskyttelse. 

Pleje efter en dag i solen

For at kunne tage sig godt af sin hud efter en dag i solen, kan man med Piz Buins aftersun lotion hjælpe sin hud med at genoprette fugtighedsbalancen, samt modvirke for tidlig aldring af huden som følge af solstråler. Den kølende lotion hjælper desuden med at forhindre afskalning, og den har en kølig virkning direkte efter påføring, der varer i mange timer.  

Køb Piz Buin solbeskyttelse hos Med24.dk

Piz Buins række af solbeskyttende produkter til både krop, ansigt og læber kan fås til særligt gode priser her hos Med24.dk. Med produkter, der har forskellige solfaktorer, har du mulighed for at finde præcis den grad af beskyttelse, der passer til din hudtype. Vi tilbyder blandt andet både Piz Buin Sun & Protect Lotion og Ultra Hydrating Spray i SPF 15 og SPF 30, der fås hhv. i mængderne 150 ml og 200 ml. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?