Pikasol

Billede af 4 forskellige Pikasol kosttilskud

Pikasol har specialiseret sig i at producere fiskeolie af højeste kvalitet, der sikrer, at man forsyner kroppen med omega 3 fedtsyrer.

Pikasol fiskeolie | Kvalitetstestede produkter

5 Produkt(er)

Pikasol fiskeolie – din daglige kilde til omega 3

Det er gennem kosten, at vi får mange af de vigtigste næringsstoffer til vores krop, men i en travl hverdag kan det være svært at sikre sig, at man altid spiser varieret nok. Derfor har man hos Pikasol sat sig det mål, at du ved et dagligt indtag af Pikasol kan forsyne kroppen med essentielle omega 3 fedtsyrer. Dermed er du sikret de gavnlige effekter fra omega 3 fedtsyrerne, selvom du ikke spiser nok fed fisk i din kost. Gennem 29 år har Pikasol forsynet os med ren, højkoncentreret fiskeolie og du kan altid forvente fiskeolie af højeste kvalitet. 

Kvalitetstestede produkter

Pikasol stiller høje krav til deres produkter og de er altid kvalitetssikrede. Fiskeoliens friskhed er i fokus og den hurtige forarbejdning af fiskene efter fangst sikrer, at olien lever op til Pikasols standarder. Ved jævnlig kontrol sikres desuden, at alle omega 3 produkterne lever op til de krav, der er fastlagt af Den Europæiske Farmakopé.

Til fremstillingen af Pikasols fiskeolier bruges kun fede fisk som sardiner og ansjoser, der fanges langs Peru og Chiles kyster. Dermed er man sikker på, at fiskeolien har det højst mulige indhold af omega 3 fedtsyrer, da fiskene lever frit i naturen. Produkterne analyseres også regelmæssigt for forurenende stoffer, så alle grænseværdier fra EU overholdes, og du kan som forbruger være helt sikker på, at du indtager et rent og sikkert produkt. 

Gavnlige effekter

Når man indtager Pikasol omega 3 fiskeolie, forsyner man kroppen med EPA og DHA. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion og DHA bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Man opnår den gavnlige effekt ved et dagligt indtag på 250mg DHA og EPA. 

Pikasol er for alle

Kapslerne fra Pikasol har en organisk form og de indtages blot i forbindelse med at måltid. De kan anvendes af både børn og voksne, dog med forskellig dosering. Pikasol har udviklet et anti-opstød produkt, som tager særligt hensyn til de personer, der helst vil undgå fiskeopstød i løbet af dagen. Her opløses kapslerne først i tarmen fremfor i mavesækken, og kroppen formår stadig at udnytte de sunde og nødvendige fedtsyrer fra fiskeolien. 

Køb Pikasol fiskeolie i kapsler hos Med24.dk

Du kan finde Pikasols mest populære produkter hos Med24.dk til særligt gode priser, hvor vi forhandler Pikasol Premium i pakninger af 140 stk. og 200 stk., samt Pikasol anti-opstød.

 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.