Pikasol - altid til lave priser!

Fremstillingen af Pikasol fiskeolie bygger på hele 23 års erfaring. Det er denne erfaring som Pikasol anvender ved deres produktion og som resulterer i en højkoncentreret fiskeolie af højeste kvalitet. Pikasol fiskeolie er til hele familien. De fås både i almindelige kapsler, i anti-opstød version og til børn i form af små tyggevenlige kapsler med smagen af tutti-frutti.

Vi spiser alle sammen forskelligt. Vi har forskellige livretter og yndlingsråvarer, og den kost, vi indtager, varierer fra person til person. Og sådan skal det være. Hos Pikasol® er man store fortalere for, at du lige præcis spiser det, du elsker. Og de ved også, at det i en travl hverdag kan være svært at sikre, at den ugentlige kostplan dækker din krops behov for alle de næringsstoffer, den har brug for. Derfor er det Pikasols  vigtigste mål at sørge for, at du ved et dagligt indtag af Pikasol® får dækket dit behov for de essentielle Omega-3 fedtsyrer*Når du spiser Pikasol®, er der altså en ting mindre at bekymre sig om, og du kan fortsat spise dine livretter med god samvittighed.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.