Pharmaceris F-serie

3 Produkt(er)

Pharmaceris F-serie

Pharmaceris F-serie består af 3 innovative foundations designet specielt til at afhjælpe problematisk hud. Takket være produkternes lette og cremede konsistens, samt en innovativ teknologi, overbelaster produkterne ikke huden og tilstopper ikke hudens porer. Pharmaceris foundations sikrer minimum 10 timers perfekt dækning.


Pharmaceris intensiv dækkende foundation:

Denne foundation anbefales til alle hudtyper, men er også velegnet til problematisk og følsom hud. Den har en høj dækkeevne og mindsker imperfektioner i huden i form af karsprængninger, akne ar og rosacea.

Pharmaceris blid matterende foundation:

Denne foundation anbefales til dig, der har en fedtet og kombineret hud, der har en tendens til at skinne. Pharmaceris blid matterende foundation afhjælper forekomsten af akne og uren hud og mindsker forstørrede porer.

Pharmaceris stærkt fugtgivende foundation:

Denne foundation er til alle hudtyper, herunder problematisk, sensitiv, tør og meget tør hud med tendens til at miste fugtigheden. Pharmaceris stærkt fugtgivende foundation har en unik effekt der frigiver fugt til huden i op til 10 timer.


Se og læs mere om alle Phamaceris produkter her.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.