Cocoon Organic Laundry Silke svamp 4-5 cm.

Cocoon Organic Laundry Silke svamp 4-5 cm.
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37634

Silkesvamp fra middelhavet som er 100% økologisk og allergivenlig

Silkesvampen fra Middelhavet anses for at være verdens fineste og blødeste natursvamp, og er perfekt som vaskesvamp til børn og som vaskesvamp til ansigtet.
Silkesvampens fantastiske blødhed og svampens meget fine porer gør svampen i stand til at rense huden i dybden på en blød og naturlig måde, og hjælper med at vedligeholde en sund blodcirkulation i ansigtet og på kroppen. De mange fine kanaler sikrer samtidig at svampen er let at rense og holde ren, så bakterier og snavs ikke ophobes i vaskesvampen.

Silkesvampen tilhører den familie af natursvampe, der kaldes ’Silk Sea sponges’

Silkesvampen har utrolig mange små og fine kanaler. De mange fine kanaler i svampen gør silkesvampen helt fantastisk blød, og gør at svampen kan optage en utrolig mængde vand. Silkesvampens bløde struktur og dens evne til skånsomt at rense huden i dybden, gør svampen velegnet både som vaskesvamp til børn og voksne og endda som ansigtssvamp til voksne.

Silkesvampen er en af mange arter af natursvampe, som gror på bunden af havet, hvor de lever af den ilt og føde, vandstrømmen bringer til dem. Cocoon’s silkesvampe stammer fra Middelhavet, hvor man finder den højeste kvalitet af natursvampe, og hvor befolkningen har stort fokus på at vedligeholde og forbedre det naturlige planteliv i koralrevet og natursvampenes flora. Da natursvampene gror vildt på bunden af havet, findes svampene i mange forskellige farver og former. Alle natursvampe har dog det til fælles, at de alle bliver utrolig bløde, så snart de bliver våde.

Hvordan passer jeg på min natursvamp

Det vigtigt altid at vaske svampen grundigt med rent vand efter brug, og sørge for at alle sæberester er ude af svampen, hvis den er brugt sammen med sæbe. Hvis natursvampen kommer til at lægge i blød med for mange sæberester, kan svampen langsomt gå hen og blive blød og slimet. Derfor er det vigtigt at skylde svampen grundigt efter brug. Når svampen er rengjort, klem da svampen tør for vand og lad den derefter tørre et tørt og luftigt sted, til svampen er helt tør.
Vrid aldrig en natursvamp, da svampen kan tage skade af dette.

økologisk natursvamp

Indeholder 1 stk silke svamp på 4-5 cm.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?