Cocoon Organic Laundry Honey Wool svamp 13-14 cm

Cocoon Organic Laundry Honey Wool svamp 13-14 cm
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37639

Honey woll svamp 100 % naturlig økologisk svamp

Honeycomb Wool natursvampen fra Middelhavet anses for at være verdens lækreste natursvamp, og kaldes af mange for kongen af natursvampe. Honeycomb Wool svampen kombinerer Honeycomb svampens fantastiske størrelse og store porer, med silkesvampens silkebløde følelse, og giver en luksuriøs natursvamp, som er ideel som vaskesvamp til både børn og voksne.  Honeycomb Wool svampens silkebløde materiale og dens store porer gør svampen i stand til at rense huden i dybden på en blød og naturlig måde, og hjælper med at vedligeholde en sund blodcirkulation i ansigtet og på kroppen.

Med denne svamp får du en 100 % naturlig og økologisk svamp til at vaske dig med, som kan holde i lang tid.

Pas på din natursvamp

Det er vigtigt altid at vaske svampen grundigt med rent vand efter brug og sørge for at alle sæberester er ude af svampen, hvis den er brugt sammen med sæbe. Hvis natursvampen kommer til at lægge i blød med for mange sæberester, kan svampen langsomt gå hen og blive blød og slimet.
Derfor er det vigtigt at skylle svampen grundigt efter brug. Brug helst koldt eller lunkent vand til at rengøre natursvampen. Når svampen er rengjort, klem da svampen tør for vand og lad den derefter tørre et tørt og luftigt sted, til svampen er helt tør.
Vrid aldrig en natursvamp, da svampen kan tage skade af dette.

økologisk natursvamp

Indeholder 1 stk honeycomb wool natursvamp på 13-14 cm

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice