Cocoon Organic Laundry Honey Svamp 10-11 cm

Cocoon Organic Laundry Honey Svamp 10-11 cm
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37637

Honeycomb svampen anses for at være en af verdens lækreste natursvampe 100 % økologisk og allergivenlig

Svampen er ideel som vaskesvamp til både børn og voksne og særdeles velegnet til mennekser med følsom hud. Den er skånsom og virkelig blød når den bliver våd, og med dens store porer renser den huden på en blød og naturlig måde og er med til at bevarer en sund blodcirkulation i ansigtet og på kroppen. Natursvampens bløde materiale gør at svampen ikke er for hård mod huden under skrubningen. Grundet de store porer i svampen er den let at holde ren , så bakterier og snavs ikke ophobes i svampen.

Honeycombsvampen stammer fra Middelhavet

Cocoon’s Honeycomb svampe stammer fra Middelhavet, hvor man finder den højeste kvalitet af natursvampe, og hvor befolkningen har stort fokus på at vedligeholde og forbedre det naturlige planteliv i koralrevet og natursvampenes flora. Da natursvampene gror vildt på bunden af havet, findes svampene i mange forskellige farver og former. Alle natursvampe har dog det til fælles, at de alle bliver utrolig bløde, så snart de bliver våde.

Honeycomb svampen tilhører den familie af natursvampe, der kaldes ’Honeycomb Sea sponges’ på grund af svampens mange store kanaler, som får svampen til at ligne indersiden af en bikube. De mange store kanaler i svampen gør at Honeycomb svampen kan optage en utrolig mængde vand, hvilket gør den utrolig velegnet som vaskesvamp til både baby, børn og voksne.

Pas på din natursvamp

Det er vigtigt altid at vaske svampen grundigt med rent vand efter brug og sørge for at alle sæberester er ude af svampen, hvis den er brugt sammen med sæbe. Hvis natursvampen kommer til at lægge i blød med for mange sæberester, kan svampen langsomt gå hen og blive blød og slimet.
Derfor er det vigtigt at skylle svampen grundigt efter brug. Brug helst koldt eller lunkent vand til at rengøre natursvampen. Når svampen er rengjort, klem da svampen tør for vand og lad den derefter tørre et tørt og luftigt sted, til svampen er helt tør.
Vrid aldrig en natursvamp, da svampen kan tage skade af dette.

Indeholder 1 stk Honeycomb svamp på 10-11 cm

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice