Unique Teatræolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3389

Unique - Tea Tree olie er en 100% ren æterisk olie - Melaleuca alternifolia

Olien udvindes ved dampdestillation af tea træets blade. Olien er farveløs til svag gullig. Duften er krydret og medicinsk. Tea træet er et mindre træ (op til 2 meter) eller busk med krogede og snoede grene. Det tilhører Melaleuca-slægten, som omfatter ca. 150 arter af stedsegrønne træer og buske. Mange af disse træer indeholder æteriske olier og mindst tre af dem bruges til at udvinde æteriske olier. Melaleuca alternifolia af hvilken man får tea træ olie; Melaleuca cajeputi, af hvilken man får cajeput olie og Melaleuca viridiflora fra hvilken man får niaoli olie.

Tea træs bladene er blevet brugt af den aboriginal befolkning til at behandle rifter. I aromaterapi bruges olien for dens fysiske egenskaber. Den er god til meget fedtet hud. Put et par dråber olie i varmt vand, væd et stykke vat i blandingen og dyp den rensede hud med det. Til fedtet hovedbund laves en blanding med basisolie og teatræsolie, som hovedbunden masseres blidt med inden der vaskes med shampoo. Kan også bruges til nedgroede skægstubbe og ved insektbid.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Tea tree olie (Einecs 285-377-1)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3389
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.