Unique - Rosmarinolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3386

Unique - Rosmarinolie er en 100% ren æterisk olie- Rosmarin officinalis

Navnet kommer fra det latinske "rosmerinus" som betyder "havets dug". Urten vokser vildt i middelhavsområdet som små buske, ofte nær ved kysten, hvor den bliver en flerårig, stor, stedsegrøn busk. I Danmark kender vi den mest som et-årig krydder- eller stueplante. 100 kg rosmarinkviste giver ved dampdestillation ca. 1,2 kg. olie. Olien er farveløs eller gullig, den har en aromatisk, let kamfer-eukalyptusagtigt, varm og skarp duft.

Plantens historie går tilbage til de gamle ægyptere. I de gamle grækeres og romeres religiøse ceremonier og begravelsesritualer havde den en ærefuld status som symbol på kærlighed og død. Rosmarin er kendt for sine stimulerende egenskaber.
Udvortes brug: Et rosmarinoliebad virker regulerende på sjæl og krop. Den virker opkvikkende og klarer almindelig træthed samt trætte muskler og led. Et rosmarinbad er bedst først på dagen for at undgå søvnproblemer. I badet virker den også stimulerende på huden, især til uvirksom eller fedtet hud og hår.

I massageolier er den effektiv mod ømme muskler. 2 dråber citron, 1 dråbe rosmarin, 1 dråbe del enebær og 15 ml basisolie giver en stimulerende massageolie, der virker opkvikkende, når man er træt og udkørt.

Advarsel: Undgå at bruge olien under graviditet, amning, højt blodtryk og søvnløshed.


Indhold: 10 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.