Unique Rosmarinolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3386

Unique - Rosmarinolie er en 100% ren æterisk olie- Rosmarin officinalis

Navnet kommer fra det latinske "rosmerinus" som betyder "havets dug". Urten vokser vildt i middelhavsområdet som små buske, ofte nær ved kysten, hvor den bliver en flerårig, stor, stedsegrøn busk. I Danmark kender vi den mest som et-årig krydder- eller stueplante. 100 kg rosmarinkviste giver ved dampdestillation ca. 1,2 kg. olie. Olien er farveløs eller gullig, den har en aromatisk, let kamfer-eukalyptusagtigt, varm og skarp duft.

Plantens historie går tilbage til de gamle ægyptere. I de gamle grækeres og romeres religiøse ceremonier og begravelsesritualer havde den en ærefuld status som symbol på kærlighed og død. Rosmarin er kendt for sine stimulerende egenskaber.
Udvortes brug: Et rosmarinoliebad virker regulerende på sjæl og krop. Den virker opkvikkende og klarer almindelig træthed samt trætte muskler og led. Et rosmarinbad er bedst først på dagen for at undgå søvnproblemer. I badet virker den også stimulerende på huden, især til uvirksom eller fedtet hud og hår.

I massageolier er den effektiv mod ømme muskler. 2 dråber citron, 1 dråbe rosmarin, 1 dråbe del enebær og 15 ml basisolie giver en stimulerende massageolie, der virker opkvikkende, når man er træt og udkørt.

Advarsel: Undgå at bruge olien under graviditet, amning, højt blodtryk og søvnløshed.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Rosmarinolie (Einecs 283-291-9)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3386
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.