Unique Pebermynteolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3384

Unique - Pebermynte er en 100% ren æterisk olie- Mentha Piperita

Olien udvindes af pebermynteplanten, der bliver op til 1 meter høj. Duften er stærk, gennemtrængende, kamfer/mynteagtig duft. Planten findes i dag over det meste af verden.

Den bruges til behandling af dårlig ånde og uren hud. Olien virke fordøjelses-fremmende og mindsker oppustethed. Om sommeren kan olien med fordel bruges til insektbekæmpelse i en udendørs duftlampe. Blander godt med rosmarin, lavendel, citron, eukalyptus og andre mynte olier. Indeholder menthol (29-48%), menthon (20-31%), menthylazetat, menthofuran, limonen, pulegon, cineol m.v. Ugiftig men irriterende i store mængder. Allergisk reaktion mulig. Bruges med måde.

Til børn er krusemynte er fortrække, da den er mere mild end pebermynte og mynte. Bør ikke bruges af gravide, da den virker menstruationsfremmende samt folk der lider af epilepsi eller andre nervesygdomme. Den må ikke bruges sammen med en homøopatisk behandling.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Pebermynteolie (Einecs 282-015-4)

Allergener:

D-Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3384
Sundhedsfare
Sundhedsfare

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.