Unique Patchouliolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3383

Unique - Patchouliolie er en 100% ren æterisk olie - Pogostemon patchouli

Patchouliplanten er en aromatisk urt med kantede, oprette stængler med bløde ovale blade og hvide blomster. Olien udvindes af bladene ved dampdestillation. Urten findes i Sydøstasien og Indien og tilhører Lamiaceae-slægten, fjerne slægtninge af planten er lavendel og rosmarin, som er af samme familie. Farven en mørk, brunlig, træagtig og duften tung, eksotisk, rig og cedertræsagtig. Nogle mennesker anser patchouli for den fineste urteduft i det botaniske kongerige.

Patchouli blev først beskrevet af botanikere i Philippinerne i 1845. I dag dyrkes den overalt i det tropiske Asien pga. den øgede efterspørgsel. I Asien lægges bladene mellem tøj for at holde insekter væk og det giver de indiske sarier og de indonesiske saronger den karakteristiske duft. Patchouli indgå også i mange parfumer.

Nydestilleret patchouliolie har en frisk, let skarp duft. Når olien bliver ældre bliver den mere afrundet og sødlig. Patchouliolie er en af de få olier, der bliver bedre med alderen ligesom fin vin. Andre olier, der forbedres med alderen er f.eks. sandeltræsolie. Olien er rensende, stimulerende og modvirker tristhed. Den kan også være effektiv mod tungt hoved. I hudplejen virker den regenererende på hudcellerne og hjælper mod uren hud, meget tør og sprukken hud. Et par dråber kan kommes i en uparfumeret creme eller jojobaolie for at få udbytte af dens egenskaber til at holde huden ungdommelig.

En god blanding til duftlampen kunne være samme del patchouli, lavendel og bergamot tilsat en 5 del rosmarin. Denne blanding skulle virke inspirerende og skabe en afbalanceret, følelsesmæssig energi. Blanding kan også bruges til massage i en basisolie. Patchouli blander også godt med ylang-ylang, sandeltræsolie, jasmin og rose.

Det er en afstressende olie som ofte anbefales ved seksuelle problemer.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Pogostemon Cablin Oil (Einecs 282-493-4)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3383
Kronisk Sundhedsfare
Kronisk Sundhedsfare

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.